Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 43 / / 0
Witam,
kilka razy po zapaleniu mj zdarzyło mi się doznać czegoś w rodzaju niesamowitej empatii, to znaczy grając w grę albo oglądając film utożsamiałem się z głównym bohaterem, odczuwałem dokładnie to co on by czuł w danej chwili i muszę przyznać, że strasznie mi się to spodobało.
Jako, że z różnych powodów palić na razie nie jestem w stanie, szukam substytutu, to znaczy chciałbym osiągnąć podobny stan, ale w inny sposób (inna używka)
Czy ktoś wie czego ewentualnie mógłbym użyć ?
Uwaga! Użytkownik Sulring nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 705 / 1 / 0
Sam osobiście nie spotkałem się z takim specyfikiem. Wiem natomiast co masz na myśli, dlatego też marihuanę określam mianem narkotyku idealnego, bo ona jest kurwa do wszystkiego :)
  • 3127 / 27 / 0
Niska dawka LSD / grzybów / syntetycznych tryptamin z grupy 4-ho/aco-xxxx, średnia dawka mdxx czy metylonu.
High, how are you?
  • 260 / 4 / 0
Palenie+ metkat ;) metkat zajebiście mocno działa na dopamine, dlatego koncentracja- czy też wczuwa w cokolwiek jest bardzo duża a mj to podbija ;]
Uwaga! Użytkownik mnnm nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1474 / 16 / 0
300mg DXM + dużo jak dla mnie do takiego miksu 4-AcO-DMT (~40mg) wywołało godzine po wejściu tryptaminy tak potężnej empati, że poleciały mi łzy :-D
  • 255 / 8 / 0
Podobne odczucia mialem po 225mg DXM i ziole :D Zioła dosyc duzo wyaplilem z 4 szkła ,aha no i odrobina alkoholu :d
  • 1718 / 9 / 0
>35mg 4-HO-MET.
  • 1876 / 23 / 0
A ja was zajebe ;-D baclofen %-D %-D
  • 3363 / 360 / 0
wiem co masz na mysli.
ja takie cos mialem po mahomecie, mj i naprawde cienka mala kreska koki.
  • 1179 / 9 / 0
Hmm... mef?

@:CzarnyIntruzManganek
A kota i mj chętnie spróbuję, zaciekawiłeś mnie;D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.