Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 163 / 1 / 0
Jeśli mielibyście możliwość łyknięcia/wstrzyknięcia magicznej pigułki, która działa do końca życia tak jak wybrany narkotyk z wybraną siłą działania, to co byście wybrali i w jakiej dawce (lub z jaką siłą) ?
  • 2775 / 39 / 0
Narkotyki to ucieczka i odmiana od normalnego funkcjonowania ciała i umysłu. Gdyby narkotyk działał przez bardzo długi czas to odbieralibyśmy go jako coś normalnego i wyjątkowo trzeźwego. Pytanie z dupy
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 163 / 1 / 0
BrightestStar pisze:
Narkotyki to ucieczka i odmiana od normalnego funkcjonowania ciała i umysłu. Gdyby narkotyk działał przez bardzo długi czas to odbieralibyśmy go jako coś normalnego i wyjątkowo trzeźwego. Pytanie z dupy
Myślałem, że nie muszę pisać, że to jest tylko abstrakcyjna sytuacja i zakładamy, że ciągle czujemy dany typ fazy i odróżniamy ją od trzeźwości. Tudzież jakaś funkcjonalność np. nie czuć bólu, zmęczenia, smutku, głodu albo nie potrzeba snu.
arakon pisze:
@autor: Widać jak na dłoni że kilka styków już masz popalonych, skąd ty te pomysły bierzesz?
  • arakon pisze:
    Bezedura. Trzeba stworzyć tajną placówkę, w której szkolono by, wyselekcjonowanych spośród ćpunów, najzagorzalszych wrogów dopalaczy. Utworzone tym sposobem Spec-Ćpun-Komando miało by tylko jeden objective: Mordowanie właścicieli sklepów kolekcjonerskich.
    Problem solved.

arakon pisze:
Wydaje się bardziej prawdopodobne że to ty zdziebko popierdolony jesteś...
arakon pisze:
Nie chce być złośliwy ale to może być syndrom "pusto-czaszkowia", zwany potocznie brakiem mózgu.
arakon pisze:
@autor: Widać jak na dłoni że kilka styków już masz popalonych, skąd ty te pomysły bierzesz?
  • arakon pisze:
    Powiem ci szczerze, że po przeanalizowaniu postów usera "Warmshade", który tak ochoczo cię obraża(zresztą nie tylko ciebie). Stwierdzam jednoznacznie, że jest nie wartym uwagi Ćwiekiem. Gostek swoje wypowiedzi ogranicza do obrażania innych, bez minimalnego wysiłku włożonego w zrozumienie sytuacji

Tomasz Zaręba, psycholog pisze:
(...)Wyodrębniono dwie grupy. Jedną, w której osoby zdawały sobie sprawę ze swoich negatywnych cech, drugą, w której osoby nie dostrzegały w sobie tych cech. Okazało się, że osoby z drugiej grupy, nie dostrzegające w sobie negatywnych cech były skłonne przypisywać innym swoje własne niepożądane cechy(...).
  • arakon pisze:
    @autor: Widać jak na dłoni że kilka styków już masz popalonych

DIAGNOZA:
arakon pisze:
Nie chce być złośliwy ale to może być syndrom "pusto-czaszkowia", zwany potocznie brakiem mózgu
Arakon odstaw dragi.
Ostatnio zmieniony 01 października 2010 przez darkboy, łącznie zmieniany 30 razy.
  • 14 / / 0
KWAS ASKORBINOWY ALL DAY EVERYDAY.
  • 2179 / 30 / 0
gdybym mógł coś przedłużyć autentycznie na stałe to jest odczucie chilloutu jakie nawiedza mnie po spożyciu trypt/LSD/fene. Z takim spokojem po prostu byłbym oświecony :-D Autentycznie najwspanialsze uczucie, bez nachalnej euforii, jakichś efektów ubocznych tylko pełna akceptacja chwili.
  • 163 / 1 / 0
Nie czujesz po fenetyloaminach, takiej jakby eufori/radości nie wiadomo z czego ? Mi też się ten stan podoba, ale jednak nie odczuwam tego tak spokojnie. Bardziej radość, ekscytacja.

Ciekawa myśl mi wpadła odnośnie tematu... Na pewno każdy chociaż raz na tripie po psychodelikach miał myśl... "a co jeśli zostanie mi tak na zawsze ?"
Ostatnio zmieniony 01 października 2010 przez darkboy, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 776 / 2 / 0
darkboy pisze:
Ciekawa myśl mi wpadła odnośnie tematu... Na pewno każdy chociaż raz na tripie po psychodelikach miał myśl... "a co jeśli zostanie mi tak na zawsze ?"
:D:D

1wsze plateau DXM, to jest coś, z czym można chodzić po ulicy i jest zajebiście.
Ale fakt faktem, gdzieś po miesiącu/dwóch mózg by się przyzwyczaił do takiego stanu i nie byłoby już w tym niczego dziwnego,
całe to odrealnienie jakie daje deks by zniknęło. Ale z kolei jak by na takim etapie powrócić do normalności, to by niezła
faza była :D
Zresztą każdy kto siedział w ciągach wie o co chodzi, tyle, że tutaj ciąg by miał 2 miesiące %-D
wspierałem wspieram wspierałem przemysł farmaceutyczny

ten post prawdopodobnie pisany był pod wpływem GBL, nie przejmuj się nim
not anymore %-D
  • 883 / 10 / 0
pewnie baka. Blancik raz na jakiś czas.
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 2179 / 30 / 0
darkboy pisze:
Nie czujesz po fenetyloaminach, takiej jakby eufori/radości nie wiadomo z czego ? Mi też się ten stan podoba, ale jednak nie odczuwam tego tak spokojnie. Bardziej radość, ekscytacja.

ale ja nie mówie o peaku, tylko jak już zejdzie, osiągam stan wewnętrzngo spokoju, niesamowite uczucie. Czesto słyszałem że niektórzy biorą psycho właśnie dla tego momentu ;]
  • 858 / 19 / 0
a tak bardziej realne pod względem możliwości a mniej realnie pod względem dostępności to

zastrzyk z wirusem który mutuje wydzielanie IGF-1 na całe życie co za tym idzie szybka regeneracja organizmu większa wydolność siła i same ploosy %-D
tzw doping genetyczny :cheesy:
only i.v w zrosty i zapadki
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia

Der Reichsspritzenmeister
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...