Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 199 / 4 / 0
Siema, jade na wycieczke klasowa i postanowilem zapalic z nowym kumplami mj, niestety oni nigdy nie palili (fajki rzadko pala) wiec pewnie zamule zlapia jelsi wogole wszystkiego nie wykaszla. Co mi polecacie zeby podczas fazy nie zlapali zamuły?
  • 2775 / 39 / 0
Na szczycie fazy podpierdolić wszystkich opiekunowi. On ich odmuli
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 56 / 2 / 0
Przede wszystkim dobre nastawienie. I niech nie przyjdzie Ci do głowy częstować kogoś niezrównoważonego. Pamiętam jak dziś koleżankę biegającą z płaczem i krzykami że gwałci ją Voldemort. Wszystko to w ośrodku w którym mieszkaliśmy (wycieczka klasowa w liceum). Prawdziwy fart że obyło się bez przypału. Nie polecam. W ogóle pierwsze palenie na wyjeździe na którym będą nauczyciele/opiekunowie to kiepski pomysł. Ale jeśli już musisz to tak jak mówiłem - tylko odpowiednie osoby plus odpowiednie nastawienie. I mj a nie żadne dopalacze, z doświadczenia (na szczęście nie własnego) wiem że dużo łatwiej o bad tripa przy blendach niż klasycznej Mary Jane.
www.drzwipercepcji.wordpress.com Aktualizacja w każdą niedzielę o 18.00.

DUŻO, DLA MNIE, TERAZ
  • 460 / 5 / 0
Polecam:
1. przed założeniem tematu korzystać z wyszukiwarki
2. jeśli nikt nie pytał o podobne zagadnienie ( Ciebie niestety to nie dotyczy, bo sprawa jest starsza niż węgiel), założyć temat w ODPOWIEDNIM dziale
3. wypierdalać do szkoły

EDIT:

Jako, że to post nr 420, to będzie też miła rada ;): zapal z kumplami przed wycieczką. Pierwsze palenie w tak przypałowych okolicznościach, to kiepski pomysł.
  • 845 / 12 / 0
że gwałci ją Voldemort
niezly hardkor., a klechy ostrzegaly, ze harry potter zle wplywa na mlode umysly.
  • 333 / 12 / 0
odradzam. tak czy tak będzie klapa-jak się zamula to nudno i pośniecie jak dzieci, a jak będzie za wesoło to ktoś to wyłapie i będzie przypał. lepiej z nimi ztestuj przed wycieczka
-chłopaczki zobaczą o co chodzi,zapoznają się ze sprawa a ty zobaczysz kto się nadaje na takie tańce. uważaj,nikt przecież nie chce problemów.pozdr
<<<La Fete Continue..>>>
  • 3854 / 314 / 0
Pamiętam jak dziś koleżankę biegającą z płaczem i krzykami że gwałci ją Voldemort.
Kurwa, nie czaje, jak można mieć taki popierdolony klimat :nuts: Nawet za amatora.
  • 82 / / 0
Niekiedy osoba chcąca zwrócić na siebie uwagę robi takie durnoty, a potem już tak głupio przestać i powiedzieć: "O! Zdawało mi się, jednak nie mam w dupie huja Voldemorda.", więc krzywa banioszka jest kontynuowana.
Ja odradzam kopcenie in s&AMP;s jakie podałeś gdyż:
1) z całą klasa? Nawet jeśli z trzema typami to wiedz, że całaklasa będzie szeptem krzyczeć: "wooow! to ten co zna dilerów! wooow!"
2)nie ufaj nikomu, kochaj tylko tych co na to zasłużyli! Dziecko jeśli wkładasz huja w obcą Ci cipke to załóż gumę, bo się sparzysz i zostaną blizny nie tylko na psychice. Początek roku, nie znaz ludzi. Zaraz się jakaś kurwa popruje i poza wyjebaniem z budy jeszcze zawiasy dostaniesz.
3)wypierdalaj do szkoły!
  • 608 / 9 / 0
zakup 5meodmt i dodaj do palenia, nie ma takiej opcji żeby ktoś zamulił :diabolic:
  • 3854 / 314 / 0
Siema, jade na wycieczke klasowa i postanowilem zapalic z nowym kumplami MJ, niestety oni nigdy nie palili (fajki rzadko pala) wiec pewnie zamule zlapia jelsi wogole wszystkiego nie wykaszla. Co mi polecacie zeby podczas fazy nie zlapali zamuły?
To do jakiej Ty szkoły kurwa chodzisz. Jakieś liceum katolickie, czy prywatna szkoła dla bananowców ?
ODPOWIEDZ
Newsy
Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.