Zablokowany
  • 268 / 6 / 0
Temat ma na celu dac obraz sytuacji MDMA w polsce. Czy juz w ogole niema? czy zdaza sie rzadko ?

Ostatnie dropsy godne uwagi ktore jadlem to niebieskie toyoty, lato 2008, impreza masowa nad morzem woj. pom. Pozniej wyjechalem za pol roku wrocilem i dostawalem tylko jakies swisnta nie godne uwagi. Do tej pory nic dobrego w polsce nie dostalem.

jak z wami kiedy jedliscie ostatnie dobre dropsy?
  • 3129 / 26 / 0
Nie jadam "dropsów", ale o kryształy MDMA nie jest trudno.
High, how are you?
  • 1558 / 18 / 0
2007 grochy z MDMA, potem zaczęły się już wykruszać i do tej pory nie spotkałem się.
  • 1067 / 204 / 0
W ubiegły piątek jadłem jakieś MDXX. Białe mitsubishi , ze ślunska. Tak na prawdę nie wiem, co w nich było, ale myśle że w większej ilości dadzą radę. Za tydzień przetestuje :diabolic:
I don't do drugs. I am drugs.
  • 2775 / 39 / 0
Miał ktoś styczność z białymi mitsubishi z pomarańczowymi kropkami? Dostałem w bonusie i nie wiem czy nie spuścić ich w kiblu

Edit: pojebałem tematy, niech ktoś przeniesie do: "w którym mieście..."
Miasto: Wrocław
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 20 września 2010 przez BS, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 76 / / 0
ostatnio 6 wrzesień 2010 kryształy MDMA
  • 447 / 19 / 0
tabletki z MDMA ostatnio kupione w 2 kwartale 2008, jedzone wygrzebane z szafki połowa 2009
od tego czasu NIC :( w dodatku masa ludzi z okolic (stolica) niegdyś w temacie też narzeka na totalny brak kryształów, a tablety na piperazynach które sami dile odradzają
  • 2179 / 30 / 0
nie spożywam bo znam realia, ale jak coś sie pojawi jakimś cudem na rynku to zakupie zapewne kila groszków. Lecz nadziei brak, niedawno jeszcze sądziłem że coś sie rusz ana rynku. Kryształów owszem ale dropy zaczynają odchodzić w niepamięć.
  • 137 / / 0
BrightestStar spuść w kiblu miałem te mitsyby MDMA to nie jest ;-) Ja ostatnie groszki na MDMA jadłem 3 lata temu "AP" i "D&G" a od tamtej pory trafiają się same dropsy z rc :kotz:
  • 416 / 18 / 0
ostatni raz w kwietniu 2010

czerwone wiśnie na MDxx medium (testowane)

jedna wystarczyła na 5 h odlot :rolleyes:
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Zamiast paneli podłogowych narkotyki. KAS zatrzymała kontener z marihuaną

Funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Gdyni skontrolowali kontener, który przypłynął z Kanady do portu w Gdańsku. Zgodnie z deklaracją, w kontenerze miały być drewniane ekologiczne panele podłogowe, a odbiorcą była firma w Polsce.

Jak zwiększyć moc i profil sensoryczny kawy z przelewu? Fizycy opisali prosty sposób

Czy jest sposób, by – nie zmieniając ilości kawy w przelewie – zwiększyć jej moc i uwypuklić profil sensoryczny? Otóż jest. I został on opisany na łamach pisma Physics of Fluids wydawanego przez Amerykański Instytut Fizyki (AIP).

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.