edit t+7 min. : poszedł 1 :kotz: i load się zaczyna
edit2t+30 min: MASAKRAjesali nie bewdzie mocniuej to przezuyje
..."Bo dla mnie nie wiedzieć czemu, wolność ma zapach acetylenu.
Powstałe z karbidu gazy, doprowadzają mnie do ekstazy"...
Co do samopoczucia to trochę mnie napierdalają łydki i barki(z tego co pamiętam kilka razy skurcze mnie łapały w tych miejscach), gardło napierdala od spływu(FCHUJ FUJ), z pompką all ok bo nie takie rzeczy przeszła już ze mną :-D . Ogólnie na tą chwilę mam straszne powidoki, koordynacja ruchowa upośledzona dość mocno, dość konkretny mindfuck i bodyfuck ale do zniesienia(dobry skunik potrafi zrelaksować w każdym momencie). Ogólnie bardzo dziękuję za pomoc choć po ostatnim edit-ie posta nawet nie pamiętałem czy go zapisałem
Co do tripa:
NIE PRÓBUJCIE LEPIEJ NAWET POŁOWY TEGO CO JA WCIĄGNĄŁEM BO BĘDZIE BOLAŁO
3 kartony Hoffman 2000(masakrycznie mocne) nie zrobiły mnie w 20% tak jak teraz było, byłem wszystkim i niczym, żeby to opisać muszę dojść w głowie do siebie - najśmieszniejsze że pamiętam 90% tripa. Dodam tylko że wyszliśmy z domu tak o 20?? i pojechaliśmy w pewne miejsce(foto niżej) i tam dokończyłem podróż.
[ external image ]
Kinderdijk niedaleko Rotterdamu :)
Oddalam się ciągnąc swoje powidoki na horyzontalną zniknąć w zielonej chmurce :D
Dobrze, ze to sie tak skonczylo. Pozdrawiam i zycze niemylenia sie. Ciekawe co by bylo gdybyto bylp np 2C-P
Ty to żeś jadł w końcu czy wciągał? Bo najpierw piszesz że spływ miałeś, a potem, że "zjadłem".
Bodzio pisze: Wjazd musiał być naprawdę konkret :D
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.