Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 285 / 2 / 0
Norwegia.
Może ktoś wie, na co warto zwrócić uwagę "na ulicy", w aptece? Może jakieś preparaty z kodeiną albo inne lokalne specjalności? Jak z mdma? Generalnie trudno czy łatwo ogarnąć "coś gdzieś skądś"?
I dobrze mi tak. Ach, jak mi dobrze!
  • 1951 / 14 / 0
w norwegii, na południu rosną grzyby :) i nikt ich podobno nie zbiera, bo ludzie nie umieją odrużnić trufli od muchomora :D więc jak wiesz jak psylogriby różnych gatunków wyglądają to miłego :)
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 285 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: .M »
Łysice jak nasze swojskie?
I dobrze mi tak. Ach, jak mi dobrze!
  • 1951 / 14 / 0
z tego co kojażę to właśnie nie. nawet nie wiem czy łysice czy nie coś innego. ale na 100% wiem że to grzyby z psylocybiną. musiałabyś gdzieś w mądrym miejscu poszukać :)
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
drogo tam jest. to jest taki ostatni przystanek w europie na zbyt narko.
  • 350 / 4 / 0
dałoby rade zalozmy kupic z jednego ze smartshopow kilka opakowan "kolekcjonerskich" i zalozmy podczas przejazdu wpadaja i trzepia kontrolnie ,co wtedy ? wydaje mi sie ze nei powinno byc siary ? (zazwyczaj nei ma skladu na opakowaniu)
Uwaga! Użytkownik Flashback nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4024 / 371 / 951
69plateau pisze:
z tego co kojażę to właśnie nie. nawet nie wiem czy łysice czy nie coś innego. ale na 100% wiem że to grzyby z psylocybiną. musiałabyś gdzieś w mądrym miejscu poszukać :)
Mój kolega tam zbierał, z jego punktu widzenia wyglądały jak łysice a Moc w nich była ogromna. A rosły ponoć w jakimś miejscu dość publicznym i nikt się nimi nie interesował.
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 447 / 19 / 0
Majorka:
masa dilerów na ulicach (czarnoskórzy handlarze niby zegarkami, sami zaczepiają)
wypróbowany został haszysz i działanie poezja (jedne z lepszych delikatnych i wyluzowujących paleń ever), tylko drogo - proponują ceny powyżej 15 euro za grama przy detalu
od ręki mają też koks i podobno prima sort (jak to w Hiszpanii)
po krótkiej gadce można załatwić ecstasy "na następny dzień", ale nie było okazji przetestować czy mdma czy syfy
  • 1 / / 0
Szukam wszelkich informacji na temat narkotyków w Austrii
Z góry dziękuję :)
  • 1 / / 0
Co do grzybów w norwegii to zaczynąją sie w drugiej połowie sierpnia, jak coś znajde to na pewno sie podziele informacjami co i jak:) W ogóle interesują mnie psychodeliki z którymi dośc ciężko jak widzę w tym Kraju. Wie ktoś coś moze o LSD, Szałwi albo DXM jak można tutaj dostać. Najbardziej interesowałaby mnie szałwia której jakoś nie skosztowąłem gdy jeszcze była legalna w Polsce a nie ukrywam, że z chęcią bym sobie spróbował:)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Marihuana? Nie taka straszna, jak ją malowali.

Newsy
Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.