Może ktoś wie, na co warto zwrócić uwagę "na ulicy", w aptece? Może jakieś preparaty z kodeiną albo inne lokalne specjalności? Jak z mdma? Generalnie trudno czy łatwo ogarnąć "coś gdzieś skądś"?
69plateau pisze: z tego co kojażę to właśnie nie. nawet nie wiem czy łysice czy nie coś innego. ale na 100% wiem że to grzyby z psylocybiną. musiałabyś gdzieś w mądrym miejscu poszukać :)
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
masa dilerów na ulicach (czarnoskórzy handlarze niby zegarkami, sami zaczepiają)
wypróbowany został haszysz i działanie poezja (jedne z lepszych delikatnych i wyluzowujących paleń ever), tylko drogo - proponują ceny powyżej 15 euro za grama przy detalu
od ręki mają też koks i podobno prima sort (jak to w Hiszpanii)
po krótkiej gadce można załatwić ecstasy "na następny dzień", ale nie było okazji przetestować czy mdma czy syfy
Z góry dziękuję :)
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.