Czy wasze mózgi mef mocno ryje ?
do tego nie pamiętam większości fazy na drugi dzień,już 4 razy złapałem się na tym że szukam mefa wykitranego na później nie pamiętając że poszedł w nocha dzień wcześniej,fazy zapamiętuje jakoś tak- O ! wąchałem,było zajebiście,a co robiłem ? niewiele pamiętam
Ps.
Te haluny co opisałem były po 1gramie zażytym w ciągu 4godzin, podzielonym na jakies 8 kresek (po kazdej kresce ktora sciagnalem podbierałem z wszystkich innych i robilem malutką i dociagałem, nie wiem dlaczego ale nawet jak wezme 150mg+50-100mg 5-10minut pozniej, klepie tak jak bym wzial 300-400).
Edit:
Ojoj widze ze na metkacie da sie całkiem niezle rozpisac :D.
... a jak lubisz biadolic to bloga pisz a nie smiec tu.
Dodam, ze zawsze na poczatek wale ~150mg, czasami halucynacje sa silniejsze, czasami slabsze.
Dodam tez, ze mefowa przyjemnosc fizyczna zawsze dziala na mnie w 99% podobnie do kodeiny w ilosci 2,5 paczki antka, i przepieknie sie nooduje. Strange 2?
edit:
A Jezus mial okulary xD
Moze byc tak, ze to przez kodeine zacpana kilka godzin wczesniej (juz zeszla) mialem az takie halo?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.