Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 968 / 96 / 0
Kosztował ktoś z was tych grzybków? Jak wrażenia? Jadłem je zakupione w haskim smartshopie.12 g atlantisów (mała paka produkcji magic box) porobiła mnie słabo. Przyjemnośc gdy kumpel golił mi głowe i krótki kwasujacy jednak niezbyt głeboki pływ. Psylocybki porobiły mnie dużo lepiej.Łzy szczęścia z oczu,pewna mistyka i udoskonalone myślenie.Dalekie odloty przy muzyce.Brak jakichkolwiek lęków.Wybiły mnie z dosyć głębokiej psychozy i oczyściły z lęków.Jednak spodziewałem się czegoś więcej.Może to tolerancja spowodowana bardzo częstym spożywaniem lsd?

Aha drugie grzybki przyjete w ilości 17 g.W pierwszym i drugim wypadku duza ilośc jarania (buble gum prawdopodobnie lub santa maria nie pamiętam).
sem,borbak,ebbing,figlarnaliliputka,ein,-io-FajnaBania
  • 968 / 96 / 0
Nieprzeczytany post autor: sem »
Moze to były tampanensis?
  • 174 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: popierdolino »
Trzeba było ostro skąpać je w soku z cytryny, sam zjadlem ich bardzo duzo ale w mixie z golden teacherem wiec nie potrafie okreslic ich mocy.Znajomi jednak nie narzekali a jedli tylko ta sclerotie . Smakowało jak zbutwiałe drewno? Jadłeś na pusty żołądek? Piłeś alk?
Uwaga! Użytkownik popierdolino nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 968 / 96 / 0
Eeeee było gorzkie w smaku czy coś.Jadłem na pusty.Chyba wypiłem se pifko.Co to golden teacher?
  • 3127 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: chusajn »
Odmiana Psilocybe Cubensis.
High, how are you?
  • 968 / 96 / 0
Aha.Spoko.
  • 460 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kasztaniak »
Mię elegancko porobiło już pół paki atlantisów. Jadłem je dwukrotnie jednego dnia i wieczorem podziałały dużo mocniej.
Trans-atlan-cycki!

Pilzenzeit, pilzenzeit, pilzenzeit...
ODPOWIEDZ
Newsy
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom

Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.

Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem

Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.