- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Zamierzam zapodać takie połączenie na imprezce (bo jednak sam gbl jest trochę mało ciekawy, płytki, nie satysfakcjonuje mnie w pełni).
Pozdro
[GBL + Tramal]
Dodałem GHB do tematu / jj
[GBL + Tramal]
a tak na serio to tylko koda podchodzi mi do gbl. 450 kody + 1ml gbl. a co do tej fety to jedynie gbl/ghb zajebiste jest na zjazd.
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!
Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1
GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
Odpowiedź : Niewiem nie próbowałem , ale wydawać by sie mogło że uspokaja paranoje, troche słabiej niż benzo, bo działa na receptory GABAb. Benzo działają nie tylko na GABAb ale też na inne GABA :D ( tyle wyciągnołem z wiki )
A napiszę troche bardziej szczegółowo:
kiedyś dostałem "preparat białkowy", co niektórzy kojarzą pewnie tą nazwę.. no i wziąłem tak z 50mg tego preparatu. No ale jak wiadomo, małe dawki amph nie wywołują jakiegoś nadzwyczajnego samopoczucia - zrobiłem się po tym niespokojny, trochę pobudzony, ogólnie czułem, że nie poprawił się mój stan wydolnościowy, ani nie pojawiła się euforia, nastąpiło bardziej podkurwienie. Dopiłem odpowiednia dawkę gbla, po kilku chwilach poczułem się znacznie lepiej, poszdłem nawet na siłkę (hehe) ćwiczyło mi się wybornie, jak nigdy (zarzuciłem też trochę bisoprololu, żeby uspokoić serce).
Z wiekszymi dawkami amph jest tylko jeszcze lepiej, oczywiście do pewnej granicy.
GBL jest świetnym lekarstwem również w sytuacjach gdy przedawkujemy kofeinę: wiele osób zna to uczucie zjebania - zwiększamy dawkę kofy..ma być lepiej, a tutaj hujnia się robi, nastrój sie pogarsza i swoista zwała następuje, odpowiednio duża dawka gbla niweluje ten stan (dawka nie może być za mała, musi być tak dobrana, żeby w całości zakryła niedobre kofeinowe samopoczucie, ale nie można tez przesadzić, bo wtedy wszystko będzie zakryte, no ale może ktoś sobie życzy takie wyłączenie to proszę bardzo; ). Zwały poamfowe i inne też GBL leczy jak najbardziej skutecznie/lub mniej skutecznie, ale zawsze poprawa jest.
Żałuję tylko tego, że jak dawno temu miałem mdpv nie wrzuciłem gbla do tego, bo wtedy jeszcze nie piłem za często. Dobrze się miesza mdpv z ggg?
baltazargabka pisze: Jak pisalem kazdy stymulant mi sie dobrze laczy z giblem (czy to koko najzajebistsze czy nijnizszych lotow pobudzacz typu etkat), mdpv nie bylo wyjatkiem i potrafilem tak tydzien jechac pijac i wciagajac co raz, psychoza w pewnym momencie i tak byla juz niezla, ale mysle ze bez g straszniej bylo by nawet w o polowe krotszym czasie. Dla mnie to po poprostu zbyt kuszaca kombinacja, dlatego probuje skonczyc z giblem (w sumie pierwszy raz w dwoletnim ciagu 24/7 nie pije prawie dwa tygodnie). Moja wola nie daje rady kiedy wiem ze jest milo i nawet jak przestanie dzialac to nie bedzie tak zle i co lepsze jeszcze bede w stanie pojsc do pracy drugiego dnia po przespaniu chocby i tych 2h i napedzajac sie pozniej juz samym g.
a po tych 2 latkach, czy po kilku miesiacach to pewnie juz ledwo co czules dzialanie? chcialo ci sie to brac? bylo lepiej zrobic tak, ze przerywasz na 2 miechy, zmiana uzywki i powrot po 2 miesiacach ale w mniejszym natezeniu dawkowania ;)
Kokaina podróżuje przez Atlantyk w bananach. Porty nie radzą sobie z kontrolą
Badania nad psychodelikami blokują przepisy?
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Dostawca Ubera poczuł silny zapach i wezwał policję. Zamiast burrito wiózł narkotyki
Policja z New Jersey skonfiskowała ponad uncję suszu konopnego, który kurier Uber Eats znalazł w swoim plecaku. Przesyłka gastronomiczna miała zawierać burrito z ryżem i fasolą, ale dla niepoznaki włożono tam pudełko z zupą. Zapach marihuany był jednak na tyle intensywny, że zaniepokojony kurier zatrzymał się i wezwał policję.
Prokurator z Wrocławia stanie przed sądem. Chodzi o ciastka z marihuaną
Bartosz F., prokurator z Wrocławia, jest oskarżony o poczęstowanie kobiety ciastkami z marihuaną. Do zdarzenia doszło w jednym z pokoi hotelowych w Lublinie. Grożą mu 3 lata więzienia.
Niemiecka Izba Lekarska wezwała władze kraju do ponownej delegalizacji marihuany
Niemiecka Izba Lekarska wezwała władze kraju do ponownej delegalizacji marihuany. Według lekarzy skutki decyzji legalizującej ten środek narkotyczny są bardzo szkodliwe.