Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Witam, mam taką sprawę, jestem uczulony na sporysz, macie jakieś protipy odnośnie tego czego NIE mogę brać? Chodzi mi bardziej o LSD, szykuje się pierwsze spożycie w miłym gronie więc nie wiem czy mam zainwestować w odczulanie czy może nie przejmować się i sobie to lsd po prostu przyjąć bez żadnych negatywnych konsekwencji. Poratujcie.

kurcze, sorry, że to tu umieściłem, dopiero teraz zauważyłem Lizergamidy - możecie tego threada jakoś przenieść tam?
  • 2497 / 49 / 0
Ja bym jadl, moze mocniej cie poklepie :D albo zjedz z jakas antyhistamina slaba na wszelki wypadek
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 157 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rezzo »
Ciekawe uczulenie, ale to nie uczulenie wzmacnia tylko nadwrażliwość na dana substancje. Uczulenia sprawia nieprzyjemności, nadwrażliwość sprawia ze dawka jest bardziej aktywna. Ja jestem uczulony i nadwrażliwy na dxm - 10-15 tabletek wystarczy by wbic mnie w mocnego 3 plateau, no ale przez uczulenie cala faza jest koszmarnie uciazliwa... Smutno mi ze mnie kaszlak nie lubi =(
Uwaga! Użytkownik Rezzo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 41 / / 0
Nieprzeczytany post autor: 7Days »
Ja bym jadł, bo chyba LSD to sporysz po iluś tam chemicznych przemianach, wiec nie powinno się nic stać? Tak mi się wydaje, ale może się mylę. A na mnie źle wpływa trawa, bo czuję się zupełnie inaczej niż wszyscy i to wcale nie jest miłe.
Niskie sufity są jeszcze niższe.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
120 litrów pochodnych opioidów w płynie nie trafi na rynek

Policjanci z Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie ujawnili miejsce przechowywania nielegalnych substancji psychotropowych, zabezpieczając ogromne ilości pochodnych opioidów w płynie oraz półproduktów służących do przetwarzania środków odurzających.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.