Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 5 / 1 / 0
Czy MAOi wzmacnia działanie MJ?
  • 608 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zieleń »
nie wzmacnia na tej zasadzie co np tryptamin, ale zalew serotoniny i dopaminy utrzymuje się dłużej przez co i efekty są przyjemniejsze. a taka np ruta miesza się bardzo ciekawie z mj, przy zamkniętych oczach widać dużą różnicę ;-)
  • 5 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hesperos »
Ruty nie posidam, ale z tego co wiem ten sam inhibitor znajduje się passiflorze, którego mam kilka gramów ekstraktu. Dzięki z szybką odp. :)
  • 608 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zieleń »
passiflora działa lekko jako imao, za to przyjemnie uspokaja. a w połączeniu z mj bywa pięknie
  • 191 / 1 / 0
Czy podczas przyjmowania MAOi można bez zaburzenia leczenia zapalić sobie raz na jakiś czas? Wiadomo że jak zapytam lekarza to powie NIE...
  • 3490 / 55 / 0
Można.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 1033 / 7 / 0
Trzeba, imho, tylko uważać co się na gastro wpierdala. %-D
  • 3898 / 238 / 13
Witam, próbował ktoś z tu obecnych tego miksu? Mi i moim znajomym bardzo dobrze skomponowały się te dwie substancje - nie wiem czy to dlatego, że już nie jarałem od pół roku, czy to od harmaliny, ale stan był tak głęboki niczym pierwsze jarania, ba! było mocniej, lepiej, weselej :D. Faza totalnie ziołowa, fajna sedacyja, empatia ogromna, słowotok okrutny no poprostu jedno z takich spotkań, które się wspomina ze znajomymi po latach ;). Rozkminki odkrywcze, zadziwiające, pokręcone ale trafne, sto pomysłów na minutę.

Miks wyglądał tak:
t0 - 200mg ekstraktu z ruty stepowej (askorbinian alkaloidów beta-karbolinowych)
t+10 - start zabawy z odmianą LowSnow (mój faworyt wśród ziół)
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 4024 / 371 / 951
Parathormon pisze:
200mg ekstraktu z ruty stepowej (askorbinian alkaloidów beta-karbolinowych)
Można jakiś linek do how it is made, jeśli taki istnieje?
  • 3955 / 147 / 0
wogole moglby byc temat o wzmacnianiu dzialania/mieszania mj z roznymi rzeczami typu mango, maoi itd.

bo chyba nie ma takiego ogolnego o tym?
ODPOWIEDZ
Newsy
Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.