- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Czy ktoś próbował takiego miksa? Tzn. ok. 100 - 200 nasion M.G., opcjonalnie przedtem diphergan coby nie mdliło, a potem tak 10-20 mg zolpidemiku :)
Jeśli tak, to opiszcie koniecznie!!! :)
Na zagranicznych forach rozpisywano się o nienormalnych kolorowych wypaczeń percepcji, wszystko się ruszało w ów tak znany niektórym błogi zolpidemowy sposób, pisali o niemal mistycznych zjawiskach jakie widzieli.
Pozdrowienia
Na zagranicznych forach użytkownicy którzy zastosowali takie połączenie, wyrażali się w stylu "I have been tripping balls!"... Chyba dość dosadnie podkreślona oryginalność doznań, he?
Wniosek wysnuwam takiż: powojowate lizergamidy mogą znacznie spotęgować te najciekawsze właściwości wspomnianej tutaj imidazopirydyny...
Ale mogę się mylić. ;]
Mogłoby być ciekawie, choć to tylko domysły bo o działaniu zolpi tylko czytałem nie miałem okazji spróbować...
Brak dostępu i durny lekarz który każe mi kupić persen bo "szkoda sie chemią faszerować".
Skurwiel...
Wyobrazam sobie co by to mogło być z lizegamidkami, mniam :P
Na pohybel z ludźmi, którzy zakazali tych powojów! Przez to w Polsce się nie przekonam o ich działaniu już
BTW czy takie objawy jakie opisałam są może właśnie po zażyciu dawki LSD? Jeśli tak, to jaka to zwykle moze być dawka? Sorry za offtop
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany
Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.