Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 30 / / 0
Vat.
Nieprzeczytany post autor: Garmel »
Niejednokrotnie zostalem zwatowany po calosci badz po ilosci.
a jak to jest u was? zajebal wam kto kiedy wala??
przyznawac sie!
Uwaga! Użytkownik Garmel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 238 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mya »
kurwa, nie mogę tego zrozumieć..

aa. no często zajebali wała mi, często.
Ostatnio zmieniony 21 grudnia 2009 przez Mya, łącznie zmieniany 1 raz.
skrzydlatych wiatrów pełne niebieskie przestworza,
potoków wy źródliska i ty, falo morza
rytmiczna, i ty ziemio, wszystkich nas rodzico,
i ty wszechwidzącego słońca krągłe lico,
spojrzyjcie, jakie znoszę, bóg, od bogów znoje!
  • 30 / / 0
oczywiscie nie zebym mial zamiar faworyzowac ktoras z plci bron boze ale wydaje mi sie iz kobiety sa czesciej walowane od mezczyzn.. takie moje zdanie
Uwaga! Użytkownik Garmel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 238 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mya »
no pewnie że. w koncu taki dil od razu wie, że ten worek idzie do tej, a ten worek idzie do tego, więc w tym worku jej utnę kurwa o połowę i dosypię więcej majeranku/szkła/zliżę szybko karton, a temu - bo w końcu ziomek - to utnę tylko o 1/4, niech ma coś z tego zycia.
skrzydlatych wiatrów pełne niebieskie przestworza,
potoków wy źródliska i ty, falo morza
rytmiczna, i ty ziemio, wszystkich nas rodzico,
i ty wszechwidzącego słońca krągłe lico,
spojrzyjcie, jakie znoszę, bóg, od bogów znoje!
  • 30 / / 0
hehe! mimo ze ziomek to i tak przytnie! hehe! dobra jestes :D :D
  • 488 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: pan jozek »
Kiedyś osobnik X, nawiasem mówiąc leszcz i chudzinka sprzedał mnie i moim kolegom kulę, która okazała się tak wielowarstwowym sreberkiem, że po rozwinięciu wszystkiego w środku było dosłownie na jedno nabicie.
Na szczęście osobnik został dogoniony dwa bloki dalej. Sprawiedliwość zostałaby wymierzona na miejscu, ale osobnik ów obawiał się wpierdolu przed oczyma sąsiadów więc zaczął się głupio tłumaczyć i dokonał reklamacji na właściwą.
Akcja była strasznie przypałowa ale piszę o niej ponieważ tenże człowiek sprzedawał to gówniarzom, którzy widzieli zioło tylko na wyświetlaczach komórek. Myślał, że my, wojownicy odbytnicy też damy się nabrać.
Na szczęście teraz siedzi na kiblach w Londynium i chuj mu w czoło.
Ostatnio zmieniony 21 grudnia 2009 przez pan jozek, łącznie zmieniany 1 raz.
Trzeźwość to jeden z alternatywnych stanów świadomości.
  • 3854 / 314 / 0
Nieprzeczytany post autor: Procent »
I bardzo dobrze, sprawiedliwość musi być. Zero czułości dla wałkarzy :gun: .
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 232 / / 0
pusta samara waży 0,3g więc samo sprzedawanie 1g jest w pewnym sensie już złodziejstwem bo jestem przekonany że 95,8% ludzi nie wciśnie opcji tarowania przy ważeniu materiału.
Wszystko co napisałem powyżej to fikcja literacka. Elo Elo 5 dwa zero.
  • 3854 / 314 / 0
Nieprzeczytany post autor: Procent »
Pusta samara waży dokładnie 0,32 g (są również samary ważące 0,2 ; gorszej jakości) :diabolic: . Mój dostawca zawsze waży z workiem i jeżeli jest 1,32 to znaczy, że jest to ważony gram, a nie wałek na 4 szkła. Współczuję ludziom, którzy dają się regularnie w chuja robić, właśnie na takie wyjebki.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 105 / / 0
Na podkarpaciu, szczególnie w mniejszych miejscowościach to jest tak że ktoś kupuje grama żeby z tego grama zajebać lufke sprzedać innemu typowi który sobie zajebie lufke-dwie i w efekcie nie masz innego wyboru jak kupić za 30zł- 5zbić :-/ :-/ :-/

Oczywiście nie wszyscy tak ale jak nie znasz kogoś bezpośrednio kto na samym początku tej kolejki sprzedaje to jest sie zmuszonym kupować od znajomego znajomego 5 zbić. %-D
Niech no tylko wiosna przyjdzie :gun:
Plany uprawy w fazie rozwojowej :D mam zamiar przejąć rynek w okolicy haha

Mam znajomych którzy płacą takiemu ostatniemu żulowi i ćpunowi który zawsze z obitą mordą chodzi a potem czekają na towar. Albo dostają towar albo czekają po tydzień lub więcej na zwrot towaru/hajsu.

A najlepsze że nadal od typa biorą :wall: :wall: :wall:
A wpierdol już mu się kilka dobrych razy należało :nuts:
Uwaga! Użytkownik NeuroDriver nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...