Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1067 / 204 / 0
Czyli pierdolnięcie młotkiem w palec, kontra odlot na kwasie.

Nie wiem jak wy, ale to pierdolnięcie mnie bardzo boli, odczuwam je bardzo intensywnie i pozostawia ślad na dłuższy czas. A mianowicie czarny paluch.
Psychodeliki zostawiają pustkę, którą wypełnić się da tylko kolejnymi fazami.
W skrócie: po pierdolnięciu, mam chociaż jakiś zauważalny ślad.
I don't do drugs. I am drugs.
  • 915 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: feydewey »
Sori za duży cytat znowu, ale jest super i kontekst, i wogle :blush:
Mimo że dla NIESKOŃCZONEGO WSZYSTKIEGO
Wszechświat, jego prawa, jego moce, jego życie, jego zjawiska są rzeczami doświadczanymi
w stanie medytacji czy snu, to jednak dla wszystkiego, co jest skończone, Wszechświat musi
być uważany za rzeczywisty, a życie, działanie i myśl muszą być na tym odpowiednio oparte,
chociaż z ciągłym zrozumieniem Wyższej Prawdy. Wszystko w zależności od własnej płaszczyzny
i praw. Gdyby WSZYSTKO wyobrażało Wszechświat jako rzeczywistość, byłoby to
nieszczęściem dla Wszechświata, gdyż nie istniałaby wtedy ucieczka z niższego na wyższe,
doskonalenie – wtedy Wszechświat stałby się stały i rozwój byłby niemożliwy. A jeśli człowiek,
opierając się na półmądrości, działa, żyje i myśli o Wszechświecie jako o zaledwie śnie
(podobnym do jego własnych, skończonych snów), wtedy tak się dla niego faktycznie staje i
jak lunatyk wciąż się potyka, chodząc w kółko, nie rozwijając się. Z powodu ignorowania
naturalnych praw będzie jednak ostatecznie zmuszony do przebudzenia się przez ciężki
upadek, tłukąc się i krwawiąc. Koncentruj się zawsze na gwieździe, lecz niech twoje oczy
pilnują kroków, inaczej wpadniesz w iluzję przez ciągłe patrzenie w górę. Pamiętaj o boskim
paradoksie, że chociaż Wszechświata NIE MA, to on wciąż JEST. Pamiętaj o dwóch biegunach
Prawdy – absolutnym i względnym. Strzeż się półprawd.

pierdolnięcie młotkiem, a lsd-trip, czy, powiedzmy, satori.
Ostatnio zmieniony 13 grudnia 2009 przez feydewey, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 45 / / 0
Nieprzeczytany post autor: gR33nZ »
zyciowe zdecydowanie lepsze. cukierki przez szybe i te sprawy :)
nie ma mnie dla nikogo.
  • 45 / / 0
Nieprzeczytany post autor: SmokerMan »
Ćpuńskie myślenie...
po pierdolnięciu, mam chociaż jakiś zauważalny ślad.
Sadomasochista ? Żeby offtopu nie było...Jedne i drugie są fajne ,a ślady zostawia wszystko ...
"Nie znoszę żadnego absolutu, z wyjątkiem tego jednego przypadku: mnie samego. Tak się zdarzyło, że jestem, więc iluzję mego istnienia czynię mym najwyższym sensem. Traf chciał - i ja tego nie zmienię."
  • 1067 / 204 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
Wal się na cyce, ziomek!
I don't do drugs. I am drugs.
  • 463 / 6 / 0
SmokerMan pisze:
Ćpuńskie myślenie...
przecież to szczera prawda.
Uwaga! Użytkownik masturbator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4024 / 371 / 951
Ja ćpuńskie/uzależnione myślenie widzę tu tylko w upieraniu się, żeby pustkę koniecznie czymś wypełniać.
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 174 / 3 / 0
Mi zoawsze zostaja jakies przemyslenia , jednak zadna porcja kwasu nie da ci takiego tripa jak prawdziwy trip pod afryke i nurkowanie tam w otaczajacej kolorowej faunie i florze, jazda na skuterach pod fale, windsufrfing, ogolnie sporty nie tylko wodne. Nic nie jest lepsze niz zycie. Chyba ze ktos lubi fikcje na stale.
Uwaga! Użytkownik popierdolino nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4024 / 371 / 951
Umysł to nie fikcja.

Doświadczenie psychedeliczne to też życie o ile mi wiadomo. To, że różni się od uprawiania turystyki czy sportów to nie nowina.
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 488 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: pan jozek »
Są to tak różne rzeczy, że nie widzę żadnego sensu w porównywaniu ich.
Trzeźwość to jeden z alternatywnych stanów świadomości.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Badania: Najczęściej używanym narkotykiem w Macedonii jest marihuana

Respondenci palą jointa, aby zmniejszyć stres i się zrelaksować.

Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.

Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.