Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 920 / 163 / 0
ponoc poprzez przepuszczanie przez glowe czlowieka pradu o czestotliwosci analogicznej do naturalnych rytmow mozgowych mozna wprowadzic delikwenta w gleboki zblizony w swej neurofizjologicznej charakterystyce sen, jakies konkretne info?
Uwaga! Użytkownik wonszgrzybojad nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 60 / 1 / 0
Jak dla mnie to to brzmi jak opis idosera. Idoser sam w sobie faktycznie działa tyle, że trzeba sie na tych dzwiękach skupić i uwieżyć, że to działa.
  • 386 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Chaotka »
Nom ja bawiłam się przez jakiś czas w I-dosera, ale tylko mnie głowa po tym bolała ;P Choć dzięki niemu udało mi się osiągnąć pierwszą projekcję astralną :)
Uwaga! Użytkownik Chaotka jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1530 / 9 / 0
Cejroskie chyba jakis czas temu pokazywał plemie murzynów co dzięki pewnemu tańcowi osiagali stan ekstazy. Z opisów wynikąło, że było to coś po między mdma a psylocobiną. Wg mnie coś w tym jest. Póki oc to dość słabo potrafimy działać na siebie w ten spośób nie używająć dragów, ale może kiedyś coś z tego wyjdzie.
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 386 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Chaotka »
Jeśli chodzi o takie rzeczy to oczywiście pomaga też medytacja oraz podróże astralne (uwalnianie DMT z szyszynki)
No, ale to jest b. trudne.. Jak medytuję na trzeźwo to tylko myślę z niecierpliwością "Kiedy w końcu coś ciekawego się wydarzy?" i po 20 min. tracę cierpliwość...
Uwaga! Użytkownik Chaotka jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 729 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Toker »
Chaotka pisze:
Jak medytuję na trzeźwo to tylko myślę z niecierpliwością "Kiedy w końcu coś ciekawego się wydarzy?" i po 20 min. tracę cierpliwość...
ur doin it rong
To see bee! To see sea: To see infinity, To see eternity! To city too - To see pee!
2C-B! 2C-C: 2C-I, 2C-E! 2C-T-2 - 2C-P!

Kładzenie ćpuna spać na trzeźwo to jak kładzenie żywego do trumny.
~ Lilia1

GG: 450537
e-Mail: FriendlyToker@gmail.com
  • 913 / 39 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kazik »
Przedpiszca mówił o przepuszczeniu prądu przez głowę. Nie o wywoływaniu fal mózgowych pośrednio, tylko bezpośrednio - elektrody itd.
Your circuit's dead, there's something wrong, can you hear me, major Tom?
Zablokowany
Newsy
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem

Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.