Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 32 / 5 / 0
Witam, cześć, hej, elo.

Kurwa coś mi kurwa dziś jest ale nie wiem co. Przy każdym ruchu napierdala mnie prąd, tam gdzie się ruszam.
Jak ide, to mnie typowo od środka jakimś prądem napierdala, i mnie wygina wogóle.
Znacie jakieś sposoby na zaradzenie temu? xD

Dodam, że jest prawie miesiąc, jak cały czas jebie. I akurat mam jeszcze połóweczke i już dziś miałem kończyć na jakiś czas, bo mnie to gówno nie kopie coś juz. A tu jakiś prąd mnie napierdala jak na złość. ech...
Uwaga! Użytkownik WojtekO nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 35 / / 0
Nieprzeczytany post autor: hardbounce »
Skoro od miesiąca sniffujesz dzień w dzień to nic dziwnego że przydarzają Ci się chore jazdy...zapierdol sobie tą połóweczkę i odstaw na jakiś czas, daj odpocząć organizmowi ;)
[b]hardstyle-hardcore-frenchtek-old school jump[/b]
  • 58 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Trantigne »
Chodzi Ci o to, ze masz czasem wrazenie takich zajebistych ciar przechodzacych cale cialo jak ma to miejsce po dobrym spidzie ?

Jesli tak, a wachasz dosyc dlugo to sie nie dziw, z czasem to ustapi samo.
Uwaga! Użytkownik Trantigne nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 32 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: WojtekO »
Już mi to przeszło pisałem to jakiś czas temu.
Nie nie chodzi tu o ciary.
To takie... Jakby coś w środku z nerwami w środku się coś działo.
O właśnie. Jakby coś mnie w nerwy napierdalało. Skończyłem co miałem i do dzisiaj miałem przerwe:)
A jak mi się apetyt poprawił;p
Brałem od zajebania jakiś rzeczy bez recepty związanych z odpowiednim funkcjonowaniem UN, bo mnie ta akcja ostatnia troche przestraszyła.
Uwaga! Użytkownik WojtekO nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 32 / 5 / 0
I dzisiaj znowu jest takie coś...
Nie jest to wina towaru, bo mam inną partie...?
  • 76 / / 0
Trantigne pisze:
Chodzi Ci o to, ze masz czasem wrazenie takich zajebistych ciar przechodzacych cale cialo jak ma to miejsce po dobrym spidzie ?
Jedyne za co można to ścierwo lubić.

Medyk ze mnie żaden, ale może Twój organizm, przez układ nerwowy, mówi Ci "idź pan w chuj z tym ścierwem"?
Trochę tak jak sąsiad napierdalający w kaloryfer, żeby ściszyć muzyke :-)
Uwaga! Użytkownik ruusujuuriuute nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 32 / 5 / 0
I tak w 2012 wszyscy zginiemy to co tam:]
  • 1 / / 0
Mam To samo po 2miesiecznym mitingu 2 tydzien nie biore prady sa codziennie do polowy dnia nie jest zle czasem daja znac co 20 min powiedzmy od 2 polowy dnia zaczyna sie koszmar co ruch to pRAD.
Uwaga! Użytkownik przemo21 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2334 / 9 / 0
Miałem coś takiego po 20kilku mg 2C-P. Uczucie przejebane. 2x jebło mnie 230V z gniazdka, ale to pikuś przy tamtych akcjach. Leżałem sobie spokojnie na łóżku, a tu nagle JEEEB, aż człowiek skakał na leżąco. Ze 3-4 razy mnie tak jebło, za każdym razem serce odpieprzało konkretnie- przez chwile w chuj nieregularnie uderzało. Myślałem, że zejdę. Przez pół tripa miałem też uczucie takiego jebanego naelektryzowania.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 887 / 11 / 0
Brain zaps?
Mało zbadane zjawisko, związane najprawdopodobniej z noradrenaliną, nic na to nie poradzisz poza ograniczeniem używek, powinno przejść samo.
W przypadku odstawiania wenlafaksyny i wystąpienia brainzaps-ów w moim przypadku pomagały małe dawki (do 120mg) pseudoefedryny.
Ostatnio zmieniony 16 sierpnia 2012 przez peszel, łącznie zmieniany 2 razy.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.

Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).