Pierwszy raz: Było to z moim kumplem z klasy. Dostaliśmy dupe palenia, było to w pierszej klasie gimazjum. Zamiast kupić gniazda bananowe na technike kupiliśmy mj. Do lufki włożyliśmy kawałek topa (nie wiedzieliśmy że się nabija xD) i nad kuchenką gazową ciągnęliśmy :). Niekktórzy twierdzą że za pierwszym razem nic nie ma. To zależy czy ktoś umie palić czy nie ;) Ja jako takiej pizdy nie miałem ale straszne dziury panowały. Urywało mi sie z filmu kilka ssekund co jakiś czas . Ogólnie palenie wyszło słabo i ostudziło moje chęci do mj na jakiś rok.
Życiówka: Za życiówke uznaje wypalenie 3g outdoora średniej klasy z bonga ( na łeb) i połówke chemi na 4. Wszystko w towarzystkie rastafari, kantryboja, i dwóch najlepszych ziomów do lufki. Pizda pozytywna śmiechówka przez bite 3 godziny. Od tamtego razu pokochałem mj. Czekam na wasze relacje :)
Peace
[url=http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=12360]White Skunk Growlog[/url]
pozdro dla wszystkich zielonych
Wtedy nawet nie wiedzialem co to jest, ale to gowno zostalo ze mna do teraz.
Nie umiałem się nawet zaciągać.. :rolleyes:
"Mogę być kimś będąc jednocześnie sobą, albo pić od rana wyborową, bić matkę, mieć jako dom klatkę schodową. Mogę skończyć się i nie jestem zdziwiony. Mogę wszystko- to ma dwie strony".
"Chciałbyś aby była wiosna, już się skończyła zima.
Stara sąsiadka coś tam gada,że biba za głośno była"
[url=http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=12360]White Skunk Growlog[/url]
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu
Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.