Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Jak oceniasz swoją częstotliwość ćpania?
Nie pamiętam, kiedy ostatnio byłem trzeźwy, człowiek-faza.
72
8%
Ćpam często, prawie codzień.
168
19%
3, 4 dni w tygodniu jestem ujebany.
171
20%
Zdarza mi się coś zarzucić w weekend, lub raz w tygodniu.
263
30%
Jak raz na miesiąc coś zarzuce, to jest dobrze.
82
9%
Moje ćpanie można policzyć na palcach jednej ręki.
32
4%
Nie ćpam.
26
3%
Sprawdzam wyniki.
58
7%

Liczba głosów: 872

ODPOWIEDZ
  • 1067 / 206 / 0
Dawki i substancje, wedle upodobań. ;-)
I don't do drugs. I am drugs.
  • 463 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: masturbator »
jak napierdalam od piątku do niedzieli w (lącznie w pn rano - przy ciągotkach)
to nie moge zaznaczyc opcji tylko weekend...
Uwaga! Użytkownik masturbator nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 469 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: circus »
Brakuje mi opcji "czasem kilka dni z rzędu ujebany, czasem kilka dni z rzędu trzeźwiutki", którą to bym zaznaczył ;)
Nowy smak Tymbark - jabłko homet!
  • 995 / 98 / 0
Nieprzeczytany post autor: DeWitteEngel »
Cześć, jestem Roman, jestem czysty i biore tylko okazjonalnie codziennie. Lub wcale
[H]R Crew
  • 1169 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: BuddahLova »
napierdalam wszystko co popadnie, urodziłem się ćpunem.
Uwaga! Użytkownik BuddahLova jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3127 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: chusajn »
Średnio zarzucam coś raz na 1-2 miesiące.
High, how are you?
  • 1069 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: anonimus »
ja bym zaznaczył odpowiedz ze conajmniej 2 dni w tygodniu jestem ujebany, gdyby takowa była
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 3854 / 316 / 0
Nieprzeczytany post autor: Procent »
Jeszcze kilka miesięcy temu zaznaczyłbym - 'człowiek faza'. Czas oprzytomnieć kochane ćpuny %-D .
Zaznaczyłem
' Jak raz na miesiąc coś zarzuce, to jest dobrze '
Ostatnio zmieniony 12 października 2009 przez Procent, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 111 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: FlaT^ »
Marihuana/hasz - praktycznie codziennie.
Wszystko inne, także alkohol - raz na jakiś czas, na ogół w weekend, ale nie każdy (2-3 razy w miesiącu).
Contact me on Safe-mail: fla7
  • 386 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Chaotka »
Ostatnio tak gdzieś raz na półtorej tygodnia.

Dawka - bardzo nieregularna ;]
Ostatnio zmieniony 12 października 2009 przez Chaotka, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Chaotka jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie

W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.

Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN

Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.