Dział służący dyskusji nt. spraw, gdzie postawiony został zarzut z art. 62, 62b, lub 64 Ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii.
ODPOWIEDZ
  • 15 / / 0
Elo, jestem nowy na forum bo niedawno zobaczylem ze istnieje strona gdzie jest taki duzy zbior informacji na tematy o ktorych sie w szkolach na lekcji chemii czy biologi nie mowi. Otóż mam problem, bo jestem jeszcze malolat i przypalu naruchac sobie nie chce:

Szedlem sobie do sklepu elegancko sztunia schowana, lufka tylko gdzies w spodniach no i wychodze ze sklepu z piwem otwieram eleganckooo, ide a tu skurwysyn mi pokazuje odznake no i skad masz piwo fajki , pyranko poszlo znalezli lufe. przypal mysle po chuju fest juz dzis sie nie pobawie bo byl to sobotni wieczor mysle przejebane znajda mi zaraz a palo mialem w skarpecie, spyrał mnie całego nawet w takich miejscach gdzie ja sam bym nie pomyslal ze mozna tam cos umiescic oO i obczajacie - nie znalazl idiota. To byl chyba cud boski bo pyral mnie pare razy trzymali mnie z pol godziny WSZYSTKO mi spyrali nawet telefon otwierali i baterie z niego, fajki mi rozjebali cale mialem chuste na szyji tzn bandane to ja tez cala spyrał czapke patrzył z 10x idiota. NO ale lufe powineli i to taka po dwójeczce i teraz pytanie, czy jesli ja wzieli spisali mnie ale nie powineli , moge coś mieć?

AHA DODAM JESZCZE ZE KOLEGE ZNAJOMEGO SPISYWALI W TYM SAMYM MOMENCIE I POKAZALI MU TO SZKŁO I JE OBSTUKAŁ CZY TO COŚ DA? Bo nie wiem o co mu chodzilo
Uwaga! Użytkownik kylujlb nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 109 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: zydol »
Głupi ma zawsze szczescie. Nie pal tych narkotyków!
Nie jest sztuką kupić mk3, sztuką jest włożyć serce w mk1
Koła dla auta są jak biust dla kobiety, gleba natomiast jest jak dekolt
  • 469 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: circus »
Lufka osmalona czy czysta prosto ze sklepu?
Nowy smak Tymbark - jabłko homet!
  • 15 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kylujlb »
pisalem ,po dwojce;/
Uwaga! Użytkownik kylujlb nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: nike »
kylujlb pisze:
NO ale lufe powineli i to taka po dwójeczce
nauczmy się czytać ze zrozumieniem ;-) szkło pewnie poszło do analizy, w najgorszym przypadku dostaniesz wezwanie na dołek i będziesz musiał się tłumaczyć. a można wiedzieć ile masz lat?
  • 2129 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kuba Powiatowy »
Nauczcie się korzystać z opcji " Search ". Ten temat już był wałkowany http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=10707
Toksyczna chemia z 15 metrów
  • 4024 / 371 / 951
Nieprzeczytany post autor: pokolenie Ł.K. »
A zadawali Ci przy tym jakieś pytania na temat tego sprzętu, wyjaśniałeś coś?
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 15 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kylujlb »
No powiedzieli powiesz kto handluje to ci darrujemy ja wkrecam ze nie mam bezposredniego dojscia ze przez jednego kolege zalatwialem oni mowia jakiego ja mowie ze to znajomy nie znam z imienia i nazwiska i mowie do nich(zmyslam) ze od ŚLEPEGO(haha) z zamoyskiego tak jakos to duze osiedle gowno tam znajda po takich informacjach, no i nawkrecalem im a potem czaicie bo to było tako ze stali przy samochodzie kryminalnych jeszcze paru typkow co za piwko pokrecili jakies tam spozywane i ja potem ich napotkalem i oni mowia mi ze ja mam bez przypalu bo typ wzial lufe i ja obstukał ... i o co chodzilo to nie wiem

Ale dziwi mnie jedno, skoro znalezli lufe.. i niby maja wystarczajacy dowod za posiadanie to na chuj DOKLADNIUSKO pyraja jakby chcieli pakiecine jeszcze wygrzebac? bo im mao chyba bylo kurwa ja nie chce miec przypalu pilnuje sie cale zycie ale tego dnia akurat prawie bym sie nie wpierdolil powiedzcie panowie jak to bedzie no i co z tym obstukiwaniem lufy
  • 4 / / 0
Nieprzeczytany post autor: nike »
nie wiem o co chodzi z tym obstukaniem (haha %-D ) ale jeżeli nie znaleźli przy tobie tej trawki i nawet nie zabrali cie na dołek, to nie sądze, żebyś poniósł większe konsekwencje:). oczywiście zakladając, ze nie byles wczesniej karany za to.
Edit: panowie?! :blush:
  • 31 / / 0
Nieprzeczytany post autor: dns »
Bez urazy ale po przeczytaniu takiego tematu czlowiek dochodzi do wniosku, ze jaranie faktycznie ryje mozgi mlodziezy. Polecam zasiegnac informacji o tym czym jest:
- interpunkcja
- kultura
(...)

//Co to jest to 'pyral'? To ma cos wspolnego ze smyraniem po jajkach?
Szpieg Szoguna!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.