...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 14 / 3 / 0
Zepsułem się
Nieprzeczytany post autor: praptak »
Witam
mam dość nietypowy problem i mam nadzieję, że czegoś się dowiem.
Otóż jestem 24 letnim facetem po studiach, który miesiąc temu wyemigrował do Anglii w celach zarobkowych. Chcę naświetlić siebie jako osobę normalną, mającą swoje życie towarzyskie i rozwijającą swoje pasje (znaczy się tak było). Testowałem różne substancje - używki - jak kto woli. Przez 4 miesiące miałem cug polegający na codziennym dostarczaniu niemałej ilości metkatynonu. Poza tym często palę zioło, trochę było mietka i trochę innych specyfików. Od jakiegoś czasu (około roku) mam pewnego rodzaju dolegliwość polegającą na lękach. Niby wszystko jest ok, ale np wchodzę do sklepu kupić coś i zaczynam się bać, kij wie czego, robi mi się gorąco, raz nawet uciekłem gdy byłem już przy kasie bo myślałem, że się przekręcę na tamten świat. Raz umierałem w autobusie, innym razem w pizzerni. Zauważyłem, że najczęściej występuje to tuż po spaleniu zwykłego papierosa! Miałem też taki napad po przesadnej ilości kawy. Czy ktoś z Was spotkał się z czymś takim? To jest tak popier**, że nawet nie wiem jak to właściwie opisać.
  • 76 / / 0
Nieprzeczytany post autor: ruusujuuriuute »
A masz to też w samotności? Nie napisałeś ile alkoholu pijesz i czy po mj nie masz dołów.
Może narkołyki, ujawniły ukrytą fobie społeczną, bądź inne lęki. Paranoje po kocie również niewykluczone.
Sugerowana abstynencja od wszystkiego, przez dłuższy czas. Jeżeli się nie polepszy, lub będzie pogarszać, to idź do psychiatry.
Ostatnio zmieniony 01 października 2009 przez ruusujuuriuute, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik ruusujuuriuute nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 17 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kka »
Wydaje mi się, że to nerwica. Idź do psychiatry, o ile masz taką możliwość.
  • 51 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: czara »
Gdyby to nie te okoliczności to napisałabym że nerwica lękowa.
Ty jednak jesteś osobą, która eksperymentuje, a jak zdążyłam tu wyczytać to macie różne jazdy, schizy, lęki po.
Gdyby to jednak nerwica to byłoby mi Cię żal a tak, sorry.
Sami sobie pracujecie na takie "atrakcje".
  • 209 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: haps »
czara pisze:
Gdyby to nie te okoliczności to napisałabym że nerwica lękowa.
Ty jednak jesteś osobą, która eksperymentuje, a jak zdążyłam tu wyczytać to macie różne jazdy, schizy, lęki po.
Za takie cos na forum o dragach powinno sie banowac ;-)
We're High and this is the safest place we can be.
  • 585 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: hitori »
to jest przećpanie
udaj sie do lekarza
.
  • 248 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: oazaspokoju »
Na twoim miejscu przed konsultacją ze specjalistą, odstawiłbym stymulanty i zobaczył czy jest poprawa. Zdrowia!
Moët Strawberries Cocaine Saint-Tropez
  • 14 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: praptak »
rzucam to gówno, ale trzeba mnie przywiązać do łóżka bo jestem takim chujem, że mogę mieć jutro w dupie rzucanie. Postaram się ograniczyć alko. jak się czegoś bede lękał to dam znać, dzieki!
  • 3188 / 373 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blu »
To co opisałeś to ataki paniki, prawdopodobnie od metkata. Jaranie jeszcze bardziej pogłębia takie jazdy. Recepta : nie ćpać jakiś czas i dbać o siebie. Jak nie pomoże to psycholog.
Fantasy is what people want, but reality is what they need.
  • 121 / / 0
Nieprzeczytany post autor: aspirant »
czara pisze:
Z tego samego powodu ja nie współczuję rozjeżdżanym na drogach zającom i dzieciom które urodziły się bez rąk.

A psycholog to może pomóc najwyżej w nieobgryzaniu paznokci.
Uwaga! Użytkownik aspirant nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.