Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 91 / 15 / 0
Siemanko wszystkim. Chciałbym wśród Was zarekomendować nowe forum babilonu d/s walki z uzależnieniami pod adresem narkotyki.pl. Jakbyście chcieli przejść na drugą stronę, to już wiecie gdzie walić.

Pytanie dla Was: co o tym forum sądzicie? Czy dzięki niemu spadnie liczba uzaleźnień? Czy ten temat spowoduje wzmożoną aktywność troli na owym forum? Piszczie i jak mówi ojciec "Siejcie"...
"Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji"
Jestem wytworem swojej wyobraźni, moje posty też.
  • 19 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Titan »
ministerstwo bezpieczeństwa rekomenduje użycie proxy do cieższej formy sabotażu.
Uwaga! Użytkownik Titan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1611 / 34 / 0
Nieprzeczytany post autor: Maskaradore »
reklama dźwignią handlu:)
Dobra domena, ale wątpię abyś podkradł jakąś większą ilość userów z H. - tu jest klimat :-D
Zainwestuj w pozycjonowanie. Potem dodaj reklamy, ale to może być już Twój kuniec.

Mając taką domenę sprzedawałbym dopalacze.
Titan pisze:
ministerstwo bezpieczeństwa rekomenduje użycie proxy
dokładnie - ja bym tam nawet wchodził bez proxy, nie mówiąc o logowaniu
Ostatnio zmieniony 03 września 2009 przez Maskaradore, łącznie zmieniany 2 razy.
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 578 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: fla »
No sama strona na plus. Coś nowego chociaż. Strona bardziej widze nastawiona na temat wychodzenia z nałogów i przestrzegania/informowania. Dobra idea chociaż pewnie portal acodin.pl miałby dziesięciokrotnie większe wzięcie, albo kindercpun.pl dxm.pl and so on.
Burial - Archangel (Uppermost Rework)
  • 91 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: Anatol »
UWAGA UWAGA
Ogłoszenie Duszpasterskie:
Strona którą podałem nie jest moja, ja jej nie stworzyłem, chciałem natomiast przedstawić ją Wam, użytkownikom ciemnej strony mocy, by pokazać Wam że prawdziwa moc istnieje.

JA jestem Twoim ojcem, Luke.
Niech mocz będzie z Wami
"Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji"
Jestem wytworem swojej wyobraźni, moje posty też.
  • 883 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: Elwis »
Anatol pisze:
Wam, użytkownikom ciemnej strony mocy, by pokazać Wam że prawdziwa moc istnieje.
Wyjdź z ciemności i obudź się po radosnej stronie życia. :cheesy:
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 386 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Chaotka »
Skoro Waszym zdaniem narkotyki są takie złe, że nawet nie można próbować kontrolować ćpania, to po co w ogóle tworzycie jakieś akcje? Chcecie społeczeństwo wykończyć :(
Uwaga! Użytkownik Chaotka jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 111 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: FlaT^ »
Pan Stanisław pisze:
Koleżanka przesadziła z dawką. Ma szczęście że jej krew z nosa nie poszła, bo miała tak niskie ciśnienie. Podejrzewam że gdyby zapaliła jeszcze raz, mogłaby mieć zapaść i w efekcie umrzeć. Marichuana to bardzo niebezpieczny narkotyk, linia pochyła w przepaść.
Grubo! %-D Będzie trzeba się zarejestrować i pobawić się w drobny sabotaż, nie będzie mi tu Staszek głupot pierdolił! :diabolic:

EDIT: O ile z forum mam polew konkretny, to sama strona na pierwszy rzut oka na plus...
Ostatnio zmieniony 03 września 2009 przez FlaT^, łącznie zmieniany 1 raz.
Contact me on Safe-mail: fla7
  • 369 / 4 / 0
zapasc od marihuany... chyba zapasc w sen.
[color=#FF4000][b]ॐ मणि पद्मे हूँ[/b][/color]

one love
  • 33 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Haelucynogen »
To,że jest zalegalizowana w Holandii nie znaczy,że jest dobra,że pomaga.Choć pomaga,ale w...śmierci na raty.Marihuana bardzo uzaleznia fizycznie.Nie pragnie jej tak bardzo umysł jak ciało.Potrzebna jest tu fachowa pomoc,bo samemu się nic nie zdziała i przede wszystkim osoba palaca marihuanę,czy ćpająca sama musi chcieć wyjść z nałogu,bo jeśli sam uzalezniony nie widzi swojego problemu to nikt w żaden sposób nie jest w stanie mu pomóc.
Błagam... nóż się w kieszeni otwiera na tą bandę kurwa niedouczonych PRLowskich ochlejusów. Niektóre posty są tak niewiargodne, że wyglądają jak prowokacje.
Ostatnio zmieniony 03 września 2009 przez Haelucynogen, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Haelucynogen nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem

Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.