Chłopiec to osiedlowy urwis ale nie aż taki aby sadzić i handlować konopiami!! Mianowicie historia wyglądała tak pewnego dnia 14 mówi mi że, znalazł na łące rośliny takie jak w telewizji pokazują marihuanę.
-Ja na to, nie ruszaj tego bo zbiją Cię ci co to posadzili.
A że to urwis to zerwał te krzaki aby się pochwalić kolegom co znalazł.
Policjant zatrzymał 14 latka i kazał mu pokazać reklamówkę i bez problemu 14 latek z Biłgoraja pokazał panu tą reklamówek i bez pytania skąd to ma od razu wezwał Policje kryminalną, po przyjechaniu Policji kryminalnej Policjanci nie słuchali 14-latka, że to nie jego że znalazł to na łąkach, tylko zabrali go do domu wtargnęli do niego jak kryminaliści niszcząc wykładzinę oraz komputer, oczywiście w domu nic nie znaleźli. Tak oto wygląda łapanie dilerów, zamiast nich łapie się dzieci i wysyła do poprawczaka po czym dzieciak ma zniszczony życiorys, tylko pogratulować panom z Biłgorajskiej Policji, a to nie jedyny ich wybryk bo o Biłgorajskiej Policji było już głośno w całej europie.
1. Hardcore life
2. Hardcore music
3. Hardcore fucking
Tym bardziej że chodzę do szkoly w Tarnogrodzie :PP
Pies zobaczył zioło i dostał korby pewnie że udaremni przemyt na skale między narodową :D haha
I dobrze mu tak po, co brał się za nielegalne rzeczy i tym bardziej je zrywał.
1. Hardcore life
2. Hardcore music
3. Hardcore fucking
Starndardowo nieagresywnych uzytkownikow substancji, ktorzy maja cos przy sobie na wlasnych uzytek puszczaja wolno po skonfiskowaniu substancji.
Wogole to UK Policja ma opinie najbardziej ludzkiej na swiecie.
A w Polsce z tego co wiem idzie sie do wiezienia. Jest roznica?
http://www.youtube.com/watch?v=GrlXBGU14EQ
wybaczcie brak polskich znakow ale od lat mieszkam za granica i nie mam polskojezycznego komputera, a i przepraszam za moj polski, nie uzywam go na co dzien od lat i nie bic jak bede prosil o wytlumaczenie jakichs zwrotow etc.
abcdefgh pisze: I dobrze mu tak po, co brał się za nielegalne rzeczy i tym bardziej je zrywał.
I dobrze mu tak po, co brał się za nielegalne rzeczy i tym bardziej je zrywał.
Haha co za pojebaniec, to forum jest o nielegalnych rzeczach przyjebie, wypierdalaj.
Budujące;)
Jest nieletni, więc ta wpadka nie będzie się za nim długo ciągnąć.
Pilzenzeit, pilzenzeit, pilzenzeit...
Bunia2004 pisze: -Ja na to, nie ruszaj tego bo zbiją Cię ci co to posadzili.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Podziemie narkotykowe w więzieniu, skorumpowani strażnicy. Prokuratura oskarża
Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko ośmiu osobom w związku ze zorganizowaniem w Zakładzie Karnym w Nowym Wiśniczu (Małopolska) narkotykowego podziemia. W odrębnym postępowaniu zarzuty ma kilkoro strażników więziennych. Śledztwo przeciwko funkcjonariuszom jest w toku.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.