Dział służący omawianiu marszy, petycji i innych form aktywności obywatelskiej.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Witam, to moj pierwszy post na tym forum ale mysle ze jest on jak najbardziej sluszny. Bardzo niedawno udalo mi sie skontaktowac internetowo z znanym pewnie wiekszosci Marc`iem Emery "Prince of Pot". Przedstawilem mu ogolna sytuacje legalizacji (a raczej jej braku). Sam jednak nie doczytalem o jego ciezkiej sytuacji. Grozi mu bowiem ekstradycja do USA za obrot nasionami. Oto o co poprosil mnie Marc:
XXX

Please organize a RALLY for me on SATURDAY, September 19 in Poland, maybe at the Canadian or US Embassy in Warsaw. I am encouraging a RALLY in all places around the world to protest the US taking me away to prison on Saturday, Sept. 21.

In English, the story is here:
http://www.cannabisculture.com/v2/conte ... marc-emery

Marc
Tlum.
Prosze o zorganizowanie dla mnie wiecu w sobote 19 wrzesnia w Polsce, moze przy ambasadzie Kanady lub USA w Warszawie. Popieram wiece na calym swiecie, majace wyrazic protest przeciwko zabraniu mnie do amerykanskiego wiezienia 21 wrzesnia.

Co sadzicie o takiej akcji? Sam nigdy wczesniej nie bralem w czyms takim udzialu i chcialbym poznac zdanie doswiadczonych w podobnych akcjach i takze ewentualnych zainteresowanych udzialem. Mysle ze osoba Emerego jest jak najbardziej warta takiej akcji.
Pozdrawiam
  • 25 / / 0
Nieprzeczytany post autor: karton »
Rozpierdolmy ambasadę, pokojowa manifestacja da tyle co wpierdalanie sałaty jadowitej na skręta po herze.
  • 33 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Haelucynogen »
Szkoda kolesia :-/ pieprzony USrael, historia was kiedyś rozliczy plastikowe mordy antykonopne. Wiem, że "najlepiej nic nie robić blablabla" ale to nic nie da. Jankesi latami walczyli o jego ekstradycje, żadna manifestacja go nie uwolni, prędzej wypuszczą jakiegoś Barabasza który zabił niż sprzedawce zabójczych nasion :wall: :wall:
Ostatnio zmieniony 19 sierpnia 2009 przez Haelucynogen, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Haelucynogen nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.