Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
to jak z blantami mase metod krecenia i sposobow i bletek
a tu zajmiemy sie lyzkami,kapselkami,i innymi patentami
lyzka wiadomo ja swoja wyginam zeby lepiej lezal na stole
zapalniczka albo swieczka ja traktuje
kapsepel wiadomo ze taki jak od wodeczki najlepszy
wypatroszyc go trzeba do blaszki
ja swoje kapselikin trzymalem nozyczkami
jednak patencik Mecenasa z raczka z druciku byl rewelacyjny
szpilki tez daj rade
lubie tez rozpuszczec w szklance albo kieliszku
jednak trzeba uwazac zeby nie pierdalnelo
bo wtedy tylko wtarak mozna zrobic ratkowo
o ile katastrofa nastapila nad np.blatem
czasmi robie grzanko w malym garnuszku normalnie na gazie w kuchni
rozbroil mnie ostanio patent z plastikowym korkiem od butelki i ...mikrofalom
dawajcie co ijka stworzmy kompedium zgrzewania
Powód: zmiana nazwy na bardziej przyjazną dla szukajek
Gdy brak kapsla czy łyżki zawsze można zagotować w puszce po coli/browarze.
A co do tego kapsla, polozylem sobie taki rozgrzany na udzie (mialem opuszczone spodnie), bo nie mialem wolnej reki, zeby urwac kawalek filterka. Przez miesiac mialem takie przypalone oparzone kolko zcerwone.
Hurra, diese Welt geht unter
dno od puszki jest nawet czest latwiej dostepne niz kapsel
kapselki w spozywczym monopolowym domu smietniku
lyzki wkuchni barze restaracji skurwiele w mleczakach teraz daj plastiki
naparstkitez daja rade
nawet pojemniczki z foli alu
denko od zegarka tak zwany werk jak jest spory tez sie nada
ogarniecie kuchenki mikrofalowej pozwal ominac latwopalnosc pojemnika
mysle ze mozemy jeszcze dozucic jake czsasy procedury odpalamy potem
z regulu filterek od szluga zaciag i si...
lecz jedni podggrzewaj inni zagotowuja kolejni gotuja
a isa tacy co lubia odgotowac napar bogow
jakie ilosci wody i jakiej walici i ile kwasku
ja mierzac ph paskami ph doszedlem donwniosku ze 3-4 duze krysztalki w pelni stracaja na cwiare rozpuszczona w zaleznosci od 2 do 5 centow
stosuje popmki 5-10 i wale mixy z mida i difka
jednak nie zawsze tak bylo cale zycie czlowiek sie uczy
talezyki spodeczki tez sa si
a sa tacy co nie gotuja tylko leja wzatek z czjnika
bardzo istotne pamietac zeby na pewno:
a nie byl smakomy np metolowy
b absolutnie nie moz byc na nim ani szczyty tytoniu
tyton jest kurewskim pirogenem
W sumie pewnie można, bo nie wierzę, żeby akurat zawsze trafiało na normalne faje ;]
Inna sprawa - rozmiar filtra. Jak duzy dajecie? Ja np. od filtra z fajki odrywałem tak maksymalnie 1/4 (wzdłuż) i potem ją jeszcze na pół. Wychodziłem z założenia, że im mniejszy, tym potencjalnie mniej towaru się zmarnuje (rozpuszczam w kosmicznie małych ilościach wody: 0,5 - 1,5 ml, tak zeby w 2ce mi jeszcze miejsce na odciagniecie zostalo).
Aha właśnie, no i kolejna moja paranoja - raz mi się zdarzyło, że od filtra oderwało się włókno bawełny i sobie tak pływało w środku w pompie. Od tego czasu zawsze gapię się dobrych kilka minut, czy nic tam ine pływa, oczwiście główka pracuje i psychoza się nakręca, hehe.
Hurra, diese Welt geht unter
metny to tykko sevredol mi wychodzi ale nie przeszkadza
kosmicznie małych ilościach wody: 0,5 - 1,5 ml
no1
Nie wydaje mi sie zeby filtry od papierosow byly "smakowe" czyli mentholowe. To raczej tyton jest z "dodatkami" a filtry sa takie same w wiekszosci fajek. Pale mentolowe Newporty i takowych filtrow uzywalem i uzywam(czasem bo przewaznie biore wate z patyczkow do czyszczenia)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut_ekranu_z_2025-01-17_11-55-24.jpg)
„Wokół marihuany medycznej wciąż jest wiele stereotypów, a największą bolączką jest dezinformacja”
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/marsz-wyzwolenia-konopi-w-warszawie-28-05-2022-r-.jpg)
Zróbmy przykrość „gangom ze Wschodu” i zalegalizujmy marihuanę (na dobry początek)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/lotnisko-w-pyrzowicach-.jpg)
Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk
Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/mandarynki.jpg)
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował
"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/image-1-1038x692.png)
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych
W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.