Dział służący omawianiu marszy, petycji i innych form aktywności obywatelskiej.
ODPOWIEDZ
  • 317 / 1 / 0
witam jak wiemy nasze służby ostro wzieły się za narkotyki jak to sie przedstawia u was w mieście ?Czy zaczynają się już problemy ze zdobyciem czegokolwiek ?
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Roger 1 »
W Bielsku było trochę problemów ostatnio , ale myśle że CBŚ nie maczało w tym palców to zwyczajna zmasowana akcja policji zgarneli 18 dilów a z 10 zawiesiło działalność a paru zakonczyło kariery
  • 142 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Dekadentyzm »
Jeździ u nas od czasu do czasu kolumienka kilku nieoznakowanych samochodów z suką z kogutami na czele oraz na końcu. Susze dopadają częściej, o jakości staffu lepiej, żebym się nie wypowiadał... Chociaż jest kilka źródeł, w których można dostać coś w porządku, ale w ilościach półkownikowych płacąc za giet (4 bicia... toż to śmiech jakiś). O inne rzeczy żal pytać, bo nigdy nie było choć fukę napierdala nie jeden, jednak ja się od tego z dala trzymam. Co to się za czasy porobiły -.-
Póki jest wódka, jest nadzieja.
  • 672 / 126 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nozer »
ogolem chujnia. nie wiem czy CBŚ czy kto, ale kontakty mi sie sypia jeden za drugim, od heleny przez kox do trawy maxymalnie po 2 numery sa, bieda. nie liczac jednego co piguly przedawkowal. ;p
Uwaga! Użytkownik Nozer jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 309 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: jazzbass »
Ostatnio czesto widze cywilnie ubranych policjantow z bronia, w cywilnych wozach. Pewnie antynarkotykowi. Mialem przyjemnosc z takim pogadac, kiedy krecilem sie po pietrowym parkingu. :)
  • 142 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Dekadentyzm »
Pan S. stwierdził, że robi wyprzedaż i że od przyszłego tygodnia się zmywa. Ostatnio zagarnęli paru innych. Idzie lato, będzie susza.
Póki jest wódka, jest nadzieja.
  • 67 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: piotr240 »
Pan S wznowil dzialalnosc? mi sie zdawalo ze skonczyl w styczniu...
prosze o info na priva
Ostatnio zmieniony 21 kwietnia 2009 przez piotr240, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 317 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fugol980 »
niestety ale to smutna prawda biorą się za tych co sprzedają jak i za tych co używają
  • 77 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: sterben »
Tez zauwazylam nadmierne lapanki, masowe wjazdy na chate i co chwile tylko slychac, ze ktos sie rozjebal i bedzie lipa.
Ale uzywki maja sie jak narazie dobrze :P
Z wiekiem dotykamy smakow, ktorych nie zabijesz mlekiem...
  • 91 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: Anatol »
Prawdę mówicie. W mojej mieścinie połapali 2 grubasów i kilku osiedlowych. Duża część zwija szopki, jakość się pogarsza, ilościowo to już nie te czasy. Znajomy mówił że teraz użytkowników nie ścigają, mają połapane kto gdzie i z kim i tego sie trzymają.

Lepsza sahara w paszczy niż susza na mieście
"Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji"
Jestem wytworem swojej wyobraźni, moje posty też.
ODPOWIEDZ
HyperTuba dodaj film
Newsy
Aptekarka sprzedawała we Wrocławiu leki na kilogramy. W taki sposób produkowano z nich narkotyki

Emerytowana farmaceutka przez 5 lat sprzedawała we Wrocławiu i dwóch innych miejscowościach leki na zapalenie błony śluzowej nosa producentom narkotyków. Ze sprzedanych w nadmiarze tabletek można było pozyskać ponad... 216 kilogramów pseudoefedryny – substancji, z której wytwarza się metamfetaminę.

Wielkie wieści dla inwestorów w konopie! Czy legalizacja w USA jest nieuchronna?

W szybko rozwijającym się świecie konopi liderzy przemysłu kanadyjskiego odczuwają ból niespełnionych oczekiwań. Cztery lata po tym, jak Kanada przyjęła legalizację rekreacyjnej marihuany, firmy takie jak Tilray Brands zmieniają strategie w obliczu zmieniających się fortun.

Olejek babci pod lupą. Policja sprawdza, czym w Wigilię zatruła się 14-osobowa rodzina

Podlascy policjanci sprawdzają, czy 14-osobowa rodzina, która w Wigilię trafiła do szpitala, mogła zatruć się olejkiem z konopi. We wtorek służby ratunkowe zostały wezwane do jednej z wsi w powiecie zambrowskim (Podlaskie). W organizmach członków 14-osobowej rodziny wykryto narkotyki.