Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 141 / 2 / 0
Wiec tak, od jakichs 2 miechow nie moge zasnac, probowalem juz roznorodnych lekow z apteki OTC ale ni chuja z tego....
Ostatnio nawet kupilem "Nytol" z dimenhydramina, wzialem, poczekalem z 20 minut, i poszedlem do lozka... Czulem sie zajebiscie zmeczony i spiacy ale i tak i tak nie zasnalem, lezalem do samego rana i budzilem sie co 25-30 minut... TO BYL koszmar!!!
Nic z lekow OTC juz nie ma co moblym kupic na sen...
Wybieram sie do lekarza jutro i o co moglbym poprosic? jakies ciekawe specyfiki ktore mozna uzywac rekreacyjnie ;>??
Jak juz ide to moze uda mi sie cos wyciagnac ciekawrgo..
Prosilbym o podanie kilku nazw jakichs lekow i ktore byscie porponowali do "przycpania"..
Zobacze co uda sie wyciagnac :D
  • 578 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: fla »
Poproś o "Nasen". Wystarczy ci jedna tabletka (po 2 cie niepotrzebnie zamuli). No nie ma bata żebyś po tym nie zasnoł.
Burial - Archangel (Uppermost Rework)
  • 312 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: jazzbass »
Jak na sen i dla zabawy, to raczej benzodiazapinkę.
  • 136 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: chojrak »
Zolpidem, czyli Nasen albo Zolpic lub Stilnox.
Jak się postarasz to może i nawet ci Relanium przepisze :-p
  • 21 / / 0
Nieprzeczytany post autor: robinchuj »
mój rodzinny przepisuje mi estazolam na sen.Jak powiedziałem że chce "nasen" odpowiedział że nie przepiszebo uzależnia.Natomiast jak spytałem sie o estazolam czy jest grozny...zasmiał sie i powiedział że nie ma wogole potencjału uzalezniajacego :cheesy:
Uwaga! Użytkownik robinchuj nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 578 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: fla »
Jak przepisze estazolam to ja bym sie nie obrażał na twoim miejscu (najlepsze benzo wg mnie).
Zaśniesz po nim tylko ze cieżko bedzie ci wstać bo wyraźnie działa jeszcze na nastepny dzien.
Dlatego wole Zolpidem - zwala z nóg, po godzinie juz spisz i normalnie jest na nastepny dzien.
Ale prawda ze uzaleznia i to mocno bo mocno daje po główce.
Burial - Archangel (Uppermost Rework)
ODPOWIEDZ
Newsy
Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.