Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 44 / 4 / 0
Jestem uzależniona od działalności misyjnej. Dlatego biorę dragi. Od tego dostaję popieprzenia głowy, a na to pomagają tylko drogie szwajcarskie mikstury. Nie mam na mikstury, dlatego muszę się kurwić i oddawać Murzynom albo Arabom za dolara lub dwa. Od tego jeszcze bardziej mi się pieprzy w głowie i już w ogóle nie wiem co się dzieje na świecie. Potrzebuję więc więcej szwajcarskich mikstur. A wszystko dlatego, że jestem uzależniona od działalności misyjnej. Czuję, że mam misję dostarczania polskojęzycznych treści za darmo dla społeczności hyperreal.info i dlatego staram się tłumoczyć jak najwięcej mogę. Nie mogę wiele, bo od szwajcarskich mikstur psuje mi się wzrok i nie mogę pracować na komputerze. Pomaga na to Tussipect (efedryna HCl). Dlatego żebram pod artykułami by zdobyć na ten medykament pieniądze (resztę dochodów pochłaniają szwajcarskie mikstury na moją schizofremię). Droga Redakcjo, co robić?

Podpisano,
Waleczna (agquarx)
(* Somewhere in middle of the network { } I have no time for...
(* We're looking for a center *) { } Empty words. I know there's
(* What if it turns out to be hollow? *) { } Life-within. Somehow
(* We could be what is broken... *) { } I'll set you free. Lucy Fair.
  • 488 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: pan jozek »
Jeśli z połykiem to mogę pomóc w misjach. Traktuj to jako wsparcie.
Trzeźwość to jeden z alternatywnych stanów świadomości.
  • 261 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: rejestr »
Powinnaś iść na odwyk to raz. Uzależnienie od efedryny to trudna sprawa myślę że może pomóc ci tylko specjalista.
Dwa co do żebractwa to pisanie na forum nie jest wskazane bo zostaniesz objechana (chyba, że lubisz być poniżana).
Trzy daj sobie spokój z czarnuchami (z tego co wiem roznoszą różne choroby ale nie wiem nigdy nie widziałem żywego okazu z bliska, zawsze strzelam zanim podejdzie i zacznie żebrać).
Cztery co do arabów to jakbyś się dobrze zakręciła przy jednym to po zostaniu jedną z jego żon miałabyś nieograniczony dostęp do pól makowych (z tego co mi wiadomo to w krajach arabskich - czytaj - ciapatych) jest to jeden z głównych dochodów tamtejszej ludności.
Po piąte jak nie chce Ci się tłumoczyć tekstów to mogę robić to za Ciebie, tylko podeślij mi je (ale wtedy jałmużnę dzielimy na pół ewentualnie oddasz mi się ale tylko pod warunkiem że ta dupeczka na zdjęciu to ty i nie jesteś nosicielką żadnej choroby wenerycznej).

Co ty na to?
  • 44 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: agquarx »
rejestr pisze:
Po piąte jak nie chce Ci się tłumoczyć tekstów to mogę robić to za Ciebie, tylko podeślij mi je (ale wtedy jałmużnę dzielimy na pół ewentualnie oddasz mi się ale tylko pod warunkiem że ta dupeczka na zdjęciu to ty i nie jesteś nosicielką żadnej choroby wenerycznej).

Co ty na to?
Chce mi się tłumoczyć. To moja misja. Po prostu NIE MOGĘ DUŻO PRACOWAĆ NA KOMPUTERZE Z POWODU KIEPSKIEGO WZROKU Z POWODU LEKÓW JAKIE BIORĘ NA CO POMAGA TYLKO EFEDRYNA (na kilkanaście godzin do doby).

Oczywiście pomoc chętnie przyjmę i zwrócę Ci za kawę i papierosy (ile chcesz za średniej wielkości tekst? wystarczy duża kawa czyli 5 złotych?). Tekst o oddaniu Ci się traktuję jako żart (chociaż kto wie co mogła bym zrobić dla pastylkowanej efedryny 60mg...) :-).
  • 44 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: agquarx »
pan jozek pisze:
Jeśli z połykiem to mogę pomóc w misjach. Traktuj to jako wsparcie.
Oczywiście, że łykam. Pozwalam też tryskać na twarz i moje kruczoczarne włosy. Tylko nie na sukienkę, bo potem powstają trudne do wyprania plamy.
  • 261 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: rejestr »
Nie palę papierosów. Kawy też nie pijam.
Z czarnuchami i arabami za dolca lub dwa to chcesz się kurwić, a ja jak proponuję ci seks bez zobowiązań i ryzyka załapania syfa to mi odmawiasz tak?
A jak nazywają się te leki które powodują że słabnie ci wzrok kochana?

A tak wogóle to jest wiele sposobów na nieużywanie komputera. Możesz wydrukować sobie tekst po angielsku i przetłumaczyć go pisemnie, nie musisz ślęczeć przed kompem.
Ostatnio zmieniony 15 kwietnia 2009 przez rejestr, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 59 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: naur »
Gówno, a nie schizofrenia.

Ale lepiej się z tego nie lecz, jeszcze zobaczysz jakie pierdoły pisałaś i szlag Cię trafi.
RELATIONSHIT
  • 109 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: Black Lotus »
Pacany, to nie jest laska - to facet, którego poryło od amfy i który ma 3 alternatywne kobiece osobowości, z którymi się ciągle pieprzy. Echhhhh...

Just keep on pretendin' everything's fine.
Uwaga! Użytkownik Black Lotus nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 324 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: jazzbass »
ostro :D
  • 55 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: tillwedie »
Ha, ha, ha...

Komuś się Prima Aprilis pojebało ;Z
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę

Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.

Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem

Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.

NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.