Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 369 / 4 / 0
Od dłuższego czasu nie biorę nic, a to z powodów technicznych a to z finansowych po części sam chce sobie udowodnić że da się przeżyć zimę bez dragów.
Od pewnego czasu mam wielką chęć się spizgać, byle czym. Nie mam ciśnienia na konkretną substancję czy baka, dxm, koda, szałwia, czy tam grzybki lub powój. W zasadzie mi to obojętne, po prostu chyba dość mam bycia trzeźwym i odkleiłbym się chociaż na jedną noc od tego świata.
Powiedziałem sobie że do wiosny odpuszczam sobie w zasadzie wszystko, więc wytrzymam ale chęć ujebania się i wtopienia się w odmienny stan świadomości jest naprawdę wielka.
Tez kiedyś cos podobnego odczuwaliście? Podzielcie się informacjami.
[color=#FF4000][b]ॐ मणि पद्मे हूँ[/b][/color]

one love
  • 1238 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
Szczerze? Są dwie grupy. Jedna to psychodeliki, które dawały chwile wytchnienia, nie sprawiały mi zupełnie kłopotów, a wręcz pomagały. Dzięki nim chciałem rzucić kilka razy wszelkie używki, ale niestety albo stety jestem takiej natury, że mam nieodpartą chęć próbowania jakichkolwiek nowych dragów. Przetestować jak się da, wyciągnąć jak najwięcej, wybrać swoją najlepszą i od czasu do czasu zarzucić gdy się spodobało.
Ogólnie nie mam problemów z dragami, chciałem to ćpałem, nie to nie, ale zdarzają się wyjątki i kilkudniowe ciągi.
Przykłady?
-alkohol - prawie się wjebałem;/ Ale zdążyłem się opamiętać ;-)
-amfetamina - pierdolone ścierwo, którego unikam jak ognia
Bromo-DragonFLY podziękuję za HPPD :-D
Dextrometorfan- bez komentarza
ecstasy - miło wspominam te czasy, może jeszcze kiedyś
GBL- dopiero się zapoznałem, a już muszę robić przerwę;p
nikotyna - udało się rzucić. To już ponad rok bez szlugi ^_^
no i aktualny nałóg: Yerba Mate i kofeina
לאכול חומצה!
  • 3251 / 359 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Mnie dzieki antydeprechom nie cisnie, ba nawet sie jakos absurdalnie boje cpac. No bo tak dawno nie cpalem (w sobote poszło jaranie i midazolam :D ) i nie wiem co sie moze stac :D
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 1238 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
A tak w ogóle to bym się porządnie naćpał ;]
לאכול חומצה!
  • 474 / 10 / 0
ja bym liniałe przyjebał, ale mam 3 piwa to i nimi sie zadowole.
Maisssterrr qrwy
  • 135 / / 0
Ja mam powój i dropsy i czekam do weekendu
  • 179 / 1 / 0
ja dzis miałem ciśnienie zapaliłem i po dwóch godzinach mysle ze za godzine bede miał ciśnienie
Uwaga! Użytkownik masterwgnojeniu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3251 / 359 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Córka Bafometa pisze:
Ja mam powój i dropsy i czekam do weekendu
Jak masz dobre dropy to jest super miks - seedflipping :D

Zaraz przyjada koledzy mam wolna chate i znów sie naćpam.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 2129 / 31 / 0
@ jogurt, nie boisz się ? ;-)

Wracając do tematu, to mam okres postu ( nawet piwa ani kawy nie piję ). Nie mam ciśnienia. Czekam do Wielkanocy. Wtedy pójdzie LSA w miksie z rutą stepową.
Peace
Ostatnio zmieniony 11 marca 2009 przez Kuba Powiatowy, łącznie zmieniany 1 raz.
Toksyczna chemia z 15 metrów
  • 2179 / 31 / 0
mam ciśnienia i jest zaspokajam gdy nadchodzi odpowiedni czas.
Hidden mefedron User
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.

Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa

Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.

Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków

Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.