Skad sie wzial tu poppers? Nie wiem czy to troche glupie, ale wzoruje na glownych bohaterach las vegas parano. Ziomek po bdfie ma problemy z sercem, pelno roznych odzywek je ktore przyspieszaja prace serca, byc moze dlatego. Poppers mysle, ze zniwelowal by bol serca, albo przynajmniej by sobie wkrecil, ze przestaje go bolec.
On bedzie jadl wszystko to co ja, tyle ze on bierze 2 bdfy. Wiekszosc czasu zamierzamy spedzic, od momentu otwarcia do zamkniecia w najwiekszym aqua parku w polsce. Chcemy spedzic w nim czas na papierach, a dopiero po wyjsciu faszerowac sie reszta. Tylko nie wiem gdzie wsadzic acodiny, mysle ze na mniej wiecej po 15h od wziecia papierow.
Jak myslicie, co dodac, a co odjac? Czy groza mi jakies zespoly, drgawki, rzyganie, zgon? Bo ja uwazam to za swietny mix, gdzie trip pozostanie mi do konca zycia

Czekam tylko jak w nocy bedzie minium +10 stopni celcjusza. Po papierach nie wyrobilbym z zimna.
Mam bonus podarunkowy, czy cos takiego o wartosci 20 zł. Mozna go zrealizowac w wielu punktach, m.in. w aptece. Co byscie polecali bez recepty tam kupic? Myslalem o imbirze w tabletkach + dwa opakowania acodinu. Imbir aby zniwelowac ewentualne mdlosci.