Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Nerwica na tle wysiłkowym jest związana ze wzrostem poziomu adrenaliny?
Myślę, że takie połączenie jest ok (o ile Twój kumpel nie ma takich wahań nastroju jak ja miałam na początku), chociaż sama w innym wątku (w dziale Antydepresanty) właśnie próbuję się dowiedzieć, jak wygląda połączenie różnych dragów z SSRE.
Jak coś to napisz do mnie PMa.
nie ma mozliwosci wystapienia zespolu serotoninowego przy tych tabletkach ?
To, co opisujesz, wygląda mi na objawy schizofrenii albo ućpania się psychodelikiem, ewentualnie megazmęczenie. Ale skoro ma takie akcje na trzeźwo, to stawiałabym na schizofrenię. Tak czy inaczej ja lekarzem nie jestem.
Twój znajomy mówił o tych objawach wytwórczych (np. zniekształcenia obrazu, CEVy) psychiatrze? Jeśli tak, to dziwne, że lekarz przypisał mu Coaxil <_<
Nie wiem jak zareagowałby jego organizm z kwasem. Mogłyby się te jego odczucia wzmocnić, kwas mógłby nie zadziałać albo mógłby zadziałać inaczej... mogłoby to mu też pomóc - ale kto to wie?
Kiedyś próbowano leczyć schizofrenię kwasem, ale chyba nie ma sensu próbować robić to na własną rękę.
Napisz do mnie prywatną wiadomość.
Faktycznie, dziwne, że przepisał coaxil - o ile fumfel opowiedział o objawiach odrealnienia... One nie należą do osiowych objawów nerwicy i w ogóle bardzo rzadko przy niej występują. Chyba że Twój kumpel nie powiedział psychiatrze o całości jego przypadłości. Może psychiatra przepisał coaxil (nie zgodzę się z Tobą gynoid - to bardzo dobry lek. Ale nie na depresję tylko na nerwicę osobowości) na podstawie błędnych danych, które otrzymał?
Twój kumpel dobrze robi idąc do psychologa. Testy diagnostyczne powinny rozświetlić sytuację.
wniosek taki ze pol kwasika dla osoby ze srednio zaleczona nerwica to dobrodziejstwo o dziwo wieksze niz terapia lekami, oczywiscie jesli chodzi o jakies skutki krotkoterminowe. zdecydowanie lepiej wypada niz mj, faza do ogarniecia pomimo pojawiajacych sie w nerwicy lękow. co prawda z relacji wynika ze nie bylo to mocne skwaszenie, deformacja obrazu ograniczona do ozywionych kolorow i miejscami poruszajacych sie wzorow ale myslenie lizergamidowo- wykolejone. lęki i watpliwosci oczywiscie tylko na początku, euforia na wejsciu zabrala je w niebyt, ponadto glebokie osadzenie we wlasnych myslach, metaliczny posmak nie tylko w ustach lecz jakby w calej czaszce, wyczulone zmysly - najmocniej węch, chwilami mozliwosc uchwycenia 3 strumieni myslowych, retoryka mysli 'po co tak zapierdalac'. to mniej wiecej zapamietane przezycia kolegi franiela. absolutne zejscie 14h, dobry nastroj i brak objawow nerwicowych 10 dni. tak czy siak lepiej byc ostroznym z beretem nigdy nic nie wiadomo. aha, no i nie jesc nic przed, mdlosci niesamowite. :scared:
a wiec nie taki diabel straszny jak go maluja :-p
aha, no i nie jesc nic przed, mdlosci niesamowite. ]
No co Ty mdłości? To chyba z RC, ja jadłem tuż przed zarzuceniem i nic, może dziwne uczucie żołądka ale nie mdłości.
Biegan pisze:bungo pisze: aha, no i nie jesc nic przed, mdlosci niesamowite. ]
No co Ty mdłości? To chyba z RC, ja jadłem tuż przed zarzuceniem i nic, może dziwne uczucie żołądka ale nie mdłości.
Fest mdłości nigdy nie odczuwałem, ale czasem taka mała kula w żołądku się na wejściu formowała. Po godzinie i dwóch machach niezawodnie przechodziła.
Tak w ogóle to bardzo ciekawy topic, interesujące jest co się dzieje w głowach ludzi znajdujących się trochę dalej od przeciętnego Kowalskiego po zażyciu tego i owego.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Wolne Konopie w Komendzie Głównej Policji. Policjanci też widzą absurdy obecnego prawa
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.