Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
@Edit:
to się nasila .... teraz widzę jak moja firanka chwieje się na wietrze choć mam zamknięte okno, a przed klawiaturą mrówki zapierdalają gęsiego .... zatrucie? jeśli metkat ma działac w taki sposób juz zawsze jak zjebie reakcje to chce ja psuc już zawsze, choć podobało mi się euforyczne działanie. Teraz nie ma euforii ale stymulacja jak najbardziej ;)
[Metkat, powidoki i halucynacje - jon]
Od jutra rzucam.
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
Od jutra rzucam.
zatrucie? jeśli metkat ma działac w taki sposób juz zawsze jak zjebie reakcje to chce ja psuc już zawsze,
Nie radzę, naprawdę
ostatni raz brałam pod koniec maja, a do teraz mam lekkie powidoki które po alkoholu itp. się nasilają.. i inne różne halucynacje wzroczne że tak nazwę:P
No ale ten zjazd, ja pierdole :-/ Never ever !!!
ps. Pierwszy raz jak kota brałem to nie wyczytałem, że trzeba filtrować :'(
Ale kopneło bosko i zjazd był mniejszy niż potem z filtracjami brałem
Nie wiem tylko jak ja to wypiłem wtedy :nuts: :nuts:
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
recenzje, literatura, filmy, komiksy, wariaci, mordercy - takie tam...
+ dyskusje http://blood-luna.org ///
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.