Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 224 / 11 / 0
Święta, święta i po świętach.
A jak Wy spędziliście kolejne święta?

Foteczki mile widziane:) Zapodam pierwszą:

[ external image ]

A na sylwestra ładny mixik: 300mgDXM, 1 BrDF i duuuuzooo mj:D:D i tylko jedno piwo!!! :D
Ostatnio zmieniony 05 stycznia 2009 przez Pjaq, łącznie zmieniany 2 razy.
Mój prawnik nigdy nie potrafił zaakceptować tej często odkrywanej przez byłych ćpunów prawdy, że można mieć o wiele większy odlot bez dragów.
  • 107 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zbigniew »
też jeszcze masz święta?
Patrzę na świat z nawyku
Więc to nie od narkotyków
Mam czerwone oczy doświadczalnych królików
  • 413 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: trąpka »
chujowe jointy :P
zdecydowane i stanowcze raczej nie
  • 19 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Kosmorubel »
patologia !
Uwaga! Użytkownik Kosmorubel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 153 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zdeblo »
Raj <3
"Pokonałem naziola! " :D
Hyperreal extra Woodstock team '09

CHWAŁA KOGO!

Godom po ślonsku, jym kwasa, kurza ziele, zajebiiiiiiiiiście sie bawia - jestem okej? :D
  • 86 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: SpeedyThc »
czemu chujowe od razu liczą się intencje %-D
Wolność dla konopi
konopie dla wolności!

Sadzić, Palić, Zalegalizować ! !
  • 90 / / 0
Nieprzeczytany post autor: KraX »
chujowa choinka ale ozdoba wyglada smacznie :P
Uwaga! Użytkownik KraX jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1067 / 206 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
Tak gdzieś od 2 do 3 dni przed wigilią dopiero dziś wytrzeźwiałem %-D
Troche obciach był bo już mi od tego alkoholu się robiła sina morda
I don't do drugs. I am drugs.
  • 1530 / 9 / 0
co to za stare fotki tam z tyłu?
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Ja tam choinki nie rozbieram, poczekam do wielkanocy, zdejme bombki i powiesze jajka wielkanocne.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN

Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.