Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 39 / / 0
Robie kurs na kategorie C+E, jaram i wale duze ilosci alko dzien w dzien. Niedlugo czekaja mnie psychotesty, czy mam juz zaczac sie obawiac?? wiem po sobie ze koncentracja i odruchy juz nie sa te same co kiedys... moze jakis detox by pomogl? tyle ze nie chce za bardzo teraz sobie go robic bo i tak jak zaczne jezdzic ciezarowka to mi sie skonczy cpanie i melanze ;/ a jak nie zrobie to nie bede jezdzil bo moge ich nie przejsc.. bede mogl cpac a nie bede mogl jezdzic albo bede mogl jezdzic a nie bede mogl cpac :scared: ja tak nie chce!! czego zycie jest takie pojebane
pozdro
  • 3523 / 54 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
[quote="guStaff"]
Robie kurs na kategorie C+E, jaram i wale duze ilosci alko dzien w dzien. Niedlugo czekaja mnie psychotesty, czy mam juz zaczac sie obawiac?? wiem po sobie ze koncentracja i odruchy juz nie sa te same co kiedys... moze jakis detox by pomogl? tyle ze nie chce za bardzo teraz sobie go robic bo i tak jak zaczne jezdzic ciezarowka to mi sie skonczy cpanie i melanze ;/ a jak nie zrobie to nie bede jezdzil bo moge ich nie przejsc.. bede mogl cpac a nie bede mogl jezdzic albo bede mogl jezdzic a nie bede mogl cpac ]

a więc to zależy od lekarza przeprowadzającego badania, a właściwie lekarzy bo prawdopodobnie będzie ich kilku różnych specjalności plus ogólny. Okulista, laryngolog...hmmm to chyba wszystko. Nie wydaje mi się aby ćpanie było tu dużą przeszkodą tzn. jeśli chodzi o same testy bo wiadomo, że naćpanym jeździć nie wolno :-)
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 39 / / 0
Nieprzeczytany post autor: guStaff »
ale tam jest duzo zadan zwiazanych z szybkoscia reakcji i ogolnie sprawnoscia umyslu.. wszystko trzeba robic jak najszybciej... a jak palisz kilka lat to powinienes wiedziec jakie nieraz zawiechy sie lapie;/ ktos cos do Ciebie mowi a ty odruchowo mowisz "cooo?.." trybisz dopiero po kilku sekundach "a no kumam..." mi tak sie czesto zdarza :-/
z reszta gdzies czytalem ze ten tluszcz thc odklada sie gdzies w mozgu kolo neuronow, impuls wolniej przez nie przeplywa i stad te kilku sekundowe zwiechy :-( . Znajomy mi opowiadal jakie tam mial zadania rozne do wykonania, nastraszyl mnie pieknie <_<
  • 118 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: seb123 »
no z mózgu thc nie wypłuczesz... ale jak zrobisz tydzien przerwy... moze troche sie poprawi a napewno nie zaszkodzi
zycie ma sens...czasami...

banany na twarzy żadnych warzyw jeśli cos nas parzy to piaseczek na plazy
banany na twarzy żadnych warzyw chce widzieć jak w oczkach szczęście sie żarzy
  • 269 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: delirka »
[quote="guStaff"]
ale tam jest duzo zadan zwiazanych z szybkoscia reakcji i ogolnie sprawnoscia umyslu.. wszystko trzeba robic jak najszybciej... a jak palisz kilka lat to powinienes wiedziec jakie nieraz zawiechy sie lapie;/ ktos cos do Ciebie mowi a ty odruchowo mowisz "cooo?.." trybisz dopiero po kilku sekundach "a no kumam..." mi tak sie czesto zdarza ]

Weź se krechę przypierdziel i będziesz śmigał.
Uwaga! Użytkownik delirka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1530 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: John Stuart Mill »
Prosta sprawa - odpocznij od jarania i picia. Jak dlamnei to alkohol działa o wiele gorzej, przynajmniej na mnie, jezeli chodzi o pamiec i koncentracje. Ja nie wyobrażam sobie nie mieć detoxu w sesji egzaminacyjnej, czy na takich testach.
"Przyszła wojna będzie wojną niewidzialną Dopiero gdy dany kraj zauważy że jego plony uległy zniszczeniu jego przemysł jest sparaliżowany jego siły zbrojne są niezdolne do działania zrozumie nagle że brał udział w wojnie i że tę wojnę przegrywa"
  • 58 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: jesz »
robilem te testy psychologiczne
zaluje ze nie poszedlem zjarany, tez pale kilka lat a wypadly mi nienajgorzej
takze nie taki diabel straszny kolego. byl tam ze mna koles ktory przyszedl podpity (4 browary "zeby sie obudzic") i tez chyba przeszedl. ogolnie to magia co tam wkrecaja :-D choc szkoda ze tyle to trwa (u mnie okolo 7h). powodzenia i bez stresu bo tak predzej oblejesz niz jakbys przyszedl najebany jak meserszmit
Ostatnio zmieniony 21 października 2008 przez jesz, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik jesz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 54 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
też mam C, ale psychotestów mi nie robili :-)
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 909 / 20 / 0
Nieprzeczytany post autor: gynoid »
[quote="WildMonkey"]
też mam C, ale psychotestów mi nie robili ]

Ja mam D i mi też nie robili żadnych psychotestów.
"czasem lepiej odejść od zmysłów, by nie zwariować"
  • 849 / 45 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper2 »
gynoid pisze:
WildMonkey pisze:
też mam C, ale psychotestów mi nie robili ]

Ja mam D i mi też nie robili żadnych psychotestów.
Prowadzisz autobusy?
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną

Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.

Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem

Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.

Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku

Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.