Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Witam,
W naszej mieścinie od jakiegoś czasu przewija się "tłuste strzelające zioło". Po spaleniu tego z lufki popiół tworzy tłustą bryłę, a w trakcie palenia strzela jak fajerwerki. Samo palenie tego jest dość trudne - gówno się bardzo słabo pali czy to w joincie czy z lufki. Ma konsystencję granulek :-) Faza po tym jest normalna, ale smaczne to to nie jest - podejrzewam jakieś manipulacje mające na celu zwiększenie wagi lub coś takiego. Najgorsze, że mają to wszyscy dilerzy dookoła.

Czy wiecie co to może być ?
  • 907 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Prezes »
może marihuana z dodatkiem?
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 585 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: hitori »
to jest wapno wygaszone dodawane do staffu.
ewentualnie mogą to być nasiona ktore strzelaja
kiedys mielismy takie chemiczne gowno ktore sie lepiło, kumple mieli zwałe ze z klejem to jest.
.
  • 82 / / 0
Nieprzeczytany post autor: gzzz88 »
Ma taki lekko kwaśny, niefajny posmak ? Miałam kiedyś coś podobnego chyba.
Nie wiem.
  • 16 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Mistrz »
jakis czas temu pelno bylo tego w wawie :/ cale mokre i twardnieje popiol po wypaleniu takze sie nie da tego kurwa palic. ja slyszalem historie ze to jest moczone w jakims roztworze soli ;)
  • 784 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: koala »
Ja się spotkałem z moczeniem topów w coca coli. Myślałem że dziada borowego wzrokiem zabije. Naprawdę rozczarowujące zachowanie. Przez moment było w Krakowie chyba nawet względnie popularne - szybka ściema, a przy pakietach robi do przodu. Działania nic nie zmienia, niezdrowe nie jest, ale przeszkadza w paleniu (i ogólnie jest żenujące) - po kontakcie z żarem na skunie robi się od razu karmelowa skorupka. A u Ciebie to chyba moczą w grzesiu i turlają w wibowicie :cheesy:

Dziwne, jeszcze nikt nie wysunął tezy, że "chemik" :-)
Uwaga! Użytkownik koala nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
FIZYK! NA BANK!
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 755 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: rysiekzklanu »
Choc w moich stronach przystało zwać takie zioło kutasem, to mysle ze mozna by je nazwac Filozofem.
bo: daje pole do popisu wlasnie komu?
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 585 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: hitori »
Bożence z klanu? w sumie ona jarała skuna. ciekawe czy scenażysci dobrego jej dali
.
  • 755 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: rysiekzklanu »
borzenka jarala przerwszorzednego skuna warszaskiego tegesa z sadyby :D:D:D jebana, dobrych dilcuw ma. wtedy jeszcze nie maczano w tem syfie
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.