ODPOWIEDZ
  • 365 / 2 / 0
out2009
Nieprzeczytany post autor: bamboa »
witam sezon 2008 jest jeszcze otwarty ale mi juz w glowie nastepny co planujecie posadzic jakich odmian sie wystrzegac i czym zaskoczyl wasz sezon 2008? Mi po glowie chodzi jakas szybko rosnaca i wmiare przystosowana na polski out sativa moze easy sativa i jakas mocna indica rowniez na outa zbiory tez fajnie by bylo wrzesien/pazdziernik ale tu pomyslu brak moze ktos pomoze
Ostatnio zmieniony 05 października 2008 przez bamboa, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 907 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Prezes »
co tak szybko te plany? 2008 nie ma już nawed co podsumowywać, koażdy wywlek swoje racje i relacje w wątku do rozmów. A co do sezonu 2009 to idealnie była by jakaś 100% sativa i 100% indyka + jakiś lr, jesze sie zastanowie ale raczej już wybrałem:
Passion#1 - na 100 % 5 lób 10 fem
Lowryder - tylko nie wiem czy oryginalną czy #2, musze poczytać czym sie różnią i która jest leprza
Durban Poison - co do tej satiwy nie mam pewności czy kupie... zależy ile będe miał kasy i wogóle, zobacze jeszcze

Passion an 100%, LR jedni powiedzą, ze to strata kasy, miesjca na spota, czasu i roboty, ale chciałbym to mieć bo w połowie wakacjii ide na 2 wesela i musze coś mieć do palenia :-D A co do tego DP to jeszcze nie wiem dokładnie..
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 989 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: DeWitteEngel »
hej, sadz Top44

:diabolic:

albo maroc tez jest dobry.

te foty to nie moje oczywiscie, wyszukalem w internecie, fajne nie? :)
Ostatnio zmieniony 07 października 2008 przez DeWitteEngel, łącznie zmieniany 1 raz.
policjantzbyszek88@tutanota.com [H]R Crew
  • 76 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: panicz »
wątpie żeby t44 doszło, kumpel miał dwa i płeć pokazały dopiero w połowie sierpnia. okazały się męskimi no i fru!
  • 989 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: DeWitteEngel »
To są foty z dnia wczorajszego. Praktycznie zero pleśni, topy bardzo wielkie, myslę że z tej choinki bedzie ze 150g suszu. Bardzo żywiczne. Także nie martwić sie, sadzić t44 ;) pozdro
policjantzbyszek88@tutanota.com [H]R Crew
  • 907 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Prezes »
No to co, kiełkujemy? :-D
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 70 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kubaz »
Ohh spoźnialski ! u mnie już wykiełkowane, a pestki mam z openseedów więc nie wiem co za "marka" ale mam nadzieje ze jakieś sativki
Uwaga! Użytkownik kubaz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 460 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kasztaniak »
Kiełkujemy(ale jeszcze nie wszystko) :]!!
kubaz, wcale nie spóźnialski, bo nawet w maju bywają przymrozki ( zimni ogrodnicy). Jeśli pestki masz z OP, to zeszłoroczny rzut rósł bardzo elegancko jak na freebies :).
Trans-atlan-cycki!

Pilzenzeit, pilzenzeit, pilzenzeit...
  • 587 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: SimonNoK »
same automaty :-D
10x AK47 Automatic
5x Ak 47 x Diesel Ryder Automatic

Polecam :-D
oj dana dana, nie boje się bana
  • 15 / / 0
Nieprzeczytany post autor: MalePiwko »
Szczególnie na angielską zgniłą pogodę lub polskie słońce i outdoor. Pff

A w tym roku w ogóle ktoś robi fotorelację ze zdjęciami robionymi co 5 godzin?
"Małe piwko, małe piwko z korzeniami zastąpi łzy,
małe piwko, małe piwko z korzeniami przebaczysz mi..."
ODPOWIEDZ
Newsy
Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat

Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.

Hiszpańska policja rozbiła komórkę kartelu. "To była twierdza marihuany"

W ostatnich latach Hiszpania stała się jednym z głównych punktów tranzytowych narkotyków do Europy. Jej strategiczne położenie na Półwyspie Iberyjskim — z długą linią brzegową, portami o ogromnym znaczeniu handlowym i Cieśniną Gibraltarską, przez którą prowadzi kluczowy szlak między Afryką a Europą — sprawia, że kraj ten jest szczególnie narażony na działalność międzynarodowych mafii narkotykowych. Najnowszym tego dowodem jest rozbicie w Walencji komórki tzw. Bałkańskiego Kartelu, jednej z najaktywniejszych organizacji przestępczych Europy Wschodniej.

Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.