Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 8 / / 0
Hej, jakie dawki dla kompociarzy z kilkuletnim stażem, którzy aktualnie mają zapalenie żył? :-/ Ile Antiodlu, ile butelek syropu (Pini - Herbapol np.) ?
Uwaga! Użytkownik Ona, Uzależniona.... nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3490 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Ona, Uzależniona.... pisze:
Hej, jakie dawki dla kompociarzy z kilkuletnim stażem
Śmiertelne.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 8 / / 0
Jakie dokładnie byś polecił?
Uwaga! Użytkownik Ona, Uzależniona.... nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 981 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Hanka »
zacznij od 150 mg %-D
  • 459 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Piotrunio »
Jeżeli walisz odpał pare lat, to może być problem, z odczuwaniem działania kodeiny, może ono być dla Ciebie niestety za słabe.
Uwaga! Użytkownik Piotrunio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 153 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zdeblo »
minimum 750mg (5 pak thio...) ale myślę że taniej wyjdzie palenie helu niż pierdolenie się z tymi syfami.
5 x 6,50zł = 32,50zł
ćwiara helu ~ 30zł

Teoretyzuję, nie mam zbyt wielkiego doświadczenia z kodą, a z helem w ogóle.
"Pokonałem naziola! " :D
Hyperreal extra Woodstock team '09

CHWAŁA KOGO!

Godom po ślonsku, jym kwasa, kurza ziele, zajebiiiiiiiiiście sie bawia - jestem okej? :D
  • 8 / / 0
Hmm, nie mam znajomości w Jeleniej, z resztą chciałabym na jakiś czas oszczędzic żyły....
  • 3490 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
To nie ćpaj. To naprawdę proste. A robi się to tak:

Nie ćpasz.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 8 / / 0
Kurwik,
żeby to było takie proste... Biorę, bo, przynajmniej IMO, mam powody, jeżeli przestaję brac i wszystko zaczyna się układac - wpieprzam się w kompot po raz kolejny, bo dlaczego nie miałoby byc lepiej. Już nie wierzę w to, bym mogła przestac, więc przynajmniej chwilowo próbuję się ratowac kodą.
  • 834 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Reez »
[quote="Kurwik"]
To nie ćpaj. To naprawdę proste. A robi się to tak]

Popieram.
Zapalenie żył to wystarczający bodziec jak sądzę...
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
ODPOWIEDZ
Newsy
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną

Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.

„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze

Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.

Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem

Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.