ODPOWIEDZ
  • 755 / 19 / 0
Siemano, jak tam obieranie patykuw ?
Z tego co widze i czytam, niektorzy juz sie ciesza tym czym ich matecznik naturalno zielarski obdazyl. ja musze czekac jeszcze grubo i sie modle zeby w zamknac sprawe w tym miesiacu. zamknac w workach czy sloikach.

Prosze o liste odmian, ktore juz zostaly sciete i ktore juz sie susza. jak sie da, to zarzuccie jeszcze date kielkowania i date harwestu. wkurwie sie jak drugi sezon z rzedu okaze sie niedokonczony z powodu neitrafionych odmian.
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 445 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Jah »
Ciesz się że masz cokolwiek obierać, mi w tym roku pogoda w postaci burz gradowych zabrała wszystko.
Czujesz, WSZYSTKO?
  • 151 / / 0
Nieprzeczytany post autor: monqe »
o kurwa , współczuje , ja swoją powiozałem , po burzach leżała , ale kwtinąć ni chuja nawet nie kwitnie jak narazie , chujnia ogólnie .
'' In heaven evrything is fine ...you got your good things i'm got mine ...In heaven...''

''Eraserhead''
  • 755 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: rysiekzklanu »
u mnie polowa ;[ kret, sarna, burza, sarna.
kutas nie sezon :-D

+ taki, ze niektore polamane, ktore zyja ciagle, szybciej zaczely kwitnac. cos w tym ejst, ze zestresowanie roslinki przyspiesza w niej cos. ale nie chce takiego stresu, zwlaszcza wykonwyanego kopytem i ryjem pierdolonej kurwy jebanej sarny lesnej niech umiera szybko. cudem przezyly te ółamane :)
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 151 / / 0
Nieprzeczytany post autor: monqe »
ja właśnie wróciłem ze spota , połowa rośliny poszła się jebać , połamana ...chuj nie sezon dokładnie .
'' In heaven evrything is fine ...you got your good things i'm got mine ...In heaven...''

''Eraserhead''
  • 4 / / 0
:]
Nieprzeczytany post autor: KRETONE »
sezon do pi...:]
  • 17 / / 0
Nieprzeczytany post autor: janicniewiem »
maroc 80% dojrzały,2 passiony-jeden sciety tydzien temu drugiemu brakuje ze 2 tygodnie,obie odmiany sa zajebiste i polecam na przyszły out!
Uwaga! Użytkownik janicniewiem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 67 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: gues1234 »
Co do passionów to mi dwa tygodnie temu zaczęły kwitnąć.
Uwaga! Użytkownik gues1234 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 109 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: zydol »
mi male pasiony takie ok 1,7 m i 2 po 1 metrze kwitna od 2 tygodni 3 metrowy luj zaczol dopiero w tyn tygodniu. Takze spodziewac sie moge zniw za ok. 3-4 tygodni. Jezeli cos mi tego nie wpierdoli (jedna ponad 2 m sarna mi polamala, a jedna wyrwala z korzeniami, ale jakos odzyla.
GL - dla tych co jeszcze czekaja
Nie jest sztuką kupić mk3, sztuką jest włożyć serce w mk1
Koła dla auta są jak biust dla kobiety, gleba natomiast jest jak dekolt
  • 128 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Afghani »
Współczuję, Jah.
U mnie sezon całkiem dobry, troszkę małe wyrosły, ale co tam. zakwitły jak na razie tylko męskie, ale przez 3 lata z rzędu Afgani#1 jakoś mi dochodził, to i w tym roku chyba nie nawali ;)
Demokracja nie może się sprawdzić. Wszędzie są matematycy, wieśniacy i zwierzęta – tak więc demokracja, teoria oparta na założeniu, że matematycy i wieśniacy są równi, nigdy się nie sprawdza. Mądrości nie można sumować – jej maksimum mierzy się mądrością najbystrzejszego członka danej grupy.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.