Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
Jak myślisz, w którym roku zostanie zalegalizowana marihuana w RP?
2010
6
2%
2012
41
15%
2014
26
9%
2016
26
9%
2018
10
4%
2020
24
9%
2022
7
3%
2024
3
1%
2026
43
15%
never
92
33%

Liczba głosów: 278

ODPOWIEDZ
  • 23 / / 0
Podaję daty parzyste, bo jestem pesymistą. Moja kobieta ma nadzieję, że nigdy. Ja, że już jutro! dla tych co odgadną przewidujemy nagrody.
Uwaga! Użytkownik tyntyryntyn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 53 / 5 / 0
myślę, że kiedyś, za 50-60 lat, wszystkie leki będą na recepty, a marihuana nie zostanie zalegalizowana nigdy.
Ostatnio zmieniony 18 czerwca 2008 przez american motor over smoldered field, łącznie zmieniany 1 raz.
Real lives are the reason why
We want to live another life
We want to feel another time
Another time...
  • 146 / / 0
Nieprzeczytany post autor: divide »
nie ma bata żeby w 2012 nie mozna było jeszcze legalnie puścić dymka...
Uwaga! Użytkownik divide nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 915 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: feydewey »
21 grudnia 2012 ,po południu
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 13 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: abc »
Czekam na temat "Jak myślisz, w którym roku zostanie zdelegalizowany acodin w RP?".
:nuts:
  • 254 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: eikrl »
Nigdy, nie w tym kraju, nie tutaj, gdzie legalne=nieszkodilwe, nielegalne=szkodliwe, politycy to chuje popierdoleni jakich mało. Tak jak powiedział american m.., paracetamol na różową receptę, kawy i herbaty dekofeinizowane, czekolada zakazana, specjalne ekipy niszczące wszędzie wszystkie maki i grzyby etc., ludzie z wmontowanym "w głowę" sprzętem kontrolującym co myślą - myślisz o MJ? Umierasz od zaraz, żeby Cie nie kusiło. Ciągły stan wojenny, przeszukiwanie mieszkań 3-4 razy w tygodniu, generalnie 1984.
Nie, nie ma szans na legalizację, nigdy. Wierzycie w to? Obojętnie co będziecie mówić, jakie argumenty przytaczać, ludzie bezsensownie ślepo wierzący w to że alkohol i tytoń są nieszkodliwe bo legalne, a MJ, 10000x bardziej szkodliwa, bo nielegalna.
Dla mnie od początku, od kiedy pamiętam, zawsze myślałem, że ok, powinna być opcja opowiadająca się za legalizacją, ale i tak nie odniesie ona nigdy żadnych sukcesów.
Nie zostanie zalegalizowana nigdy, a jeżeli, kiedyś, może, coś :cheesy: , to nie szybciej jak 50-60 lat, kiedy wszystkie leki będą na receptę :wall:
W pizdu z takim krajem :argue:
Uwaga! Użytkownik eikrl nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 23 / / 0
[quote="eikrl"]
W pizdu z takim krajem ]

słucham właśnie audycji w trójce (http://mm.hyperreal.info/kanaba/klubTrojki.mp3), kurwa kiedyś myślałem że to stacja na poziomie a tymczasem chujnia z grzybnią. Długa droga przed nami towarzysze broni
Uwaga! Użytkownik tyntyryntyn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 463 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Virus X »
Kiedy będziemy wystarczająco slini by stanąć naprzeciw świniom myślącym że mogą każdego człowieka ulepić na swój własny, smętny wzór.
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Klusek »
Kiedy palacz będzie u władzy %-D
Uwaga! Użytkownik Klusek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 23 / / 0
Klusek pisze:
Kiedy palacz będzie u władzy %-D
myślę, ze wielu palaczy jest u władzy, ale większość sra po majtach ze strachu
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
19-latek po narkotykach zadzwonił na policję. Wydawało mu się, że ktoś chce się włamać do jego domu

Rudzcy policjanci podczas interwencji w jednym z mieszkań w Wirku ujawnili marihuanę i metamfetaminę. 19-letni rudzianin został zatrzymany, usłyszał zarzut posiadania narkotyków i objęto go policyjnym dozorem.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.