Dział służący omawianiu marszy, petycji i innych form aktywności obywatelskiej.
ODPOWIEDZ
  • 907 / 8 / 0
pacztłem od 16 do 17 na tvn 24 superstacje i tvp info niec nie było.

Pytanie do organizatorów: moglibyście w przyszłym roku iść tam z jakąś kamerką i żeby było to na żywo w internecie, a potem i tak by sie to wszystko na you tube wciepło aby każdy mugł se to oglądać i stacje tv to wykożystywać.
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 325 / 1 / 0
ogladam cały czas te kureskie programy. nic nie bylo. moze cos w faktach pisna
' Miłość nie chce żebyście się martwili '
  • 429 / 35 / 0
Spoko było na marszu, a jak z tą imprezą po to nie wiem bo się nie wybieram.. :)
Stay high all the time!
Proud like a god, don't pretend to be blind!
  • 77 / 1 / 0
paszczak, widziałem Twój transparent :-D

Najlepsza akcja to była na marszu, jak jakiś "pseudo Wałęsa" z niedziałającym mikrofonem wszedł na śmietnik i zaczął krzyczeć "WYPIERDALAĆ" do grupki nazioli. Cały tłum podchwycił ten tekst %-D
Uwaga! Użytkownik K.K.Baczyński nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 429 / 35 / 0
Pseudo Wałęsa - Wujek Samo Zło... hehe ale dobre to było... "I Romek też, i Romek też, pali ziółko jeśli tylko chcesz" hehe ;)
Stay high all the time!
  • 56 / 1 / 0
W Wydarzeniach na Polsacie pokazali urywki z marszu, powiedzieli ze było kilkaset osób i takie tam...znaczie więcej uwagi poświęcili jakiejś gejowsko-lesbijskiej paradzie, widocznie geje są bardziej medialni niż marihuanisci.
  • 173 / / 0
kilkaset? chyba więcej,... ile na wasze oko mogło być??
Psyc[H]oaktywni
  • 907 / 8 / 0
http://wiadomosci.onet.pl/1751368,450,item.html
Czytaliście to? psze mniej więcej: ludzie skandowali "wąchać palić zalegalizować",a nie miało to być "Sadzić! Palić! Zalegalizować!" ?
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 803 / 6 / 0
malitakatana pisze:
kilkaset? chyba więcej,... ile na wasze oko mogło być??
Chuj wie, po horyzont jakies 2km dlugosci manifestacji jak nie wiecej. Bylo tak ze szedllem sklepu czekalem w kolejce to wychodzilem na srodek manify. Na koncu manifestacji
ipy00d zajebania ludzi, nie spodziewalem sie tylu osob, malo malolatow, fajne cipy, polecam kazdemu. szedlem sobie z liroyem na poczatku bo czekal do konca. poczatku pod palacem. wsz tez dal w pide ostro "jebac skina skurysyna" Widzielm 'osobistosci' wsz, liroy. stasiex, gota hehe,

Bajlepsze tekstyy:
'twoja stara to twoj stary' w strone ONR hehahhahaha

'twoja stara tez to jara'

kurwa uwazajcie dzisiaj polonia gra z legia, zlapali nas legionisci. Ostro w gaciach na muranowie mialem(dzielnica polonii) gdy szedlem pod stadion. Dupe nam uratowal plakat z manifestacji i powiedzieli "a marsz wyzwolenia konopi nas to nie interesuje" i pojechali dalej...

knury legionisci od 110kg wagi :-D bujaja sie focusem, astra kombi lub bmw e46 tourning
lufka po 3g poszla sie jebac bo wyjebalem gdy na mnie nacierali, myslaem ze to psy lub onr.

Szkoda ze sie nie zgadalismy, ale hyper nie dzialal po poludniu wczoraj....

zaraz wypierdalam dalej do m25, koniec relacji, jak wytrzezwieje to ponarzekamy hehehe

ile osób? 15tys-30tys??
Umiem liczyć gęstość zaludnienia na danym obszarze, dlatego taka rozbieżność,hehe
Ostatnio zmieniony 18 maja 2008 przez yam'teoretyk, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 429 / 35 / 0
No też tam szedłem na samym początku i jak do sklepu po browar poszedłem to w połowie wyszedłem... Kurcze, poszedłbym do m25 ale nie mam z kim iść, a nie chce mi się samemu wracać...
Stay high all the time!
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Próbowała przemycić 1,4 kg kokainy w seks-zabawce. Grozi jej kara śmierci

42-letnia obywatelka Peru próbowała wwieźć na wyspę Bali ogromną ilość kokainy oraz tabletki ecstasy, ukrywając je w wyjątkowo nietypowy sposób. Kobieta została zatrzymana przez służby, jeżeli zostanie uznana za winną, może jej grozić nawet kara śmierci.

Mężczyźni z Teksasu skazani na więzienie. Podszyli się pod DEA, żeby ukraść narkotyki

Kary po kilka lat więzienia otrzymali mężczyźni z Teksasu, którzy podszywali się pod agentów DEA, próbując ukraść marihuanę z domu w południowym Oregonie. Celem było kilkaset funtów narkotyku. Kradzież została udaremniona przez interweniujących na miejscu policjantów.

Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.