Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 16 / / 0
Przeglądając ostatnio Youtube w poszukiwaniu ciekawych filmów zauważyłem straszną moim zdaniem rzecz. Coraz więcej ludzi ‘wkłada’ do swojego ciała substancje o której nie ma pojęcia. Najstraszniejsze są urywki z salvią
http://www.youtube.com/results?search_q ... arch_type=

i DXM
http://www.youtube.com/results?search_q ... arch_type=

Rozumiem że to chęć odkrycia czegoś nowego czy czasami popisania się przed rówieśnikami, skłania ludzi do takich prób. Pewnie w większości przypadków kończy się to najgorzej badtripem, ale wiecie przecież jak one potrafią być straszne i jak bardzo potrafią wpłynąć na naszą psychikę.

Jedno powiem. EDUKACJA. Bez niej jestem nawet za penalizacją nawet marihuany, o alkoholu i innych narkotykach nie wspominając.

A co wy myślicie po obejrzeniu kilku tych filmików?
"Masz coś konstruktywnego do powiedzenie to to k***a powiedz, jeśli nie to milcz jak na milczeniu wiec"
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
kret ludojad pisze:
Coraz więcej ludzi ‘wkłada’ do swojego ciała substancje o której nie ma pojęcia.
moim zdaniem to dobrze, po takim dobrym badtripie jest szansa, że gówniarzowi odechce się ćpać

HAHAHAHA HAHAHA
http://www.youtube.com/watch?v=w58saMKuqDc
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 128 / 6 / 0
edukacja pomogłaby na pewno, ale wątpię żeby rozwiązała wszystkie tego typu problemy. Niestety, większość ludzi to po prostu idioci, i edukacja nie działa na nich :(

Przez takich, którzy palą salvię "bo ich nieźle wygnie", może kiedyś się bedziemy musieli pozegnać z tą roślinką.
Think for yourself, question authority.
  • 907 / 8 / 0
Ale pacząc na tych i na tych to lepiej wyglądają te na salvi szczegulnie dziewczyny
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 0 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Fifa »
kret ludojad pisze:

Rozumiem że to chęć odkrycia czegoś nowego czy czasami popisania się przed rówieśnikami, skłania ludzi do takich prób.

To już pisało Bravo 5 lat temu
Uwaga! Użytkownik Fifa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 370 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Halik »
90% ludzi to kretyni. Trzeba nauczyc sie zyc ze swiadomoscia tego.
Na własnej stypie można robić już tylko jedno.
</3
Moja obecność to tylko migotanie.
  • 302 / 4 / 0
Ja bym był za edukacją w szkołaach i w mediach, ale już nie taka, że dragi są złe, ble itp. Chodzi mi o coś w stylu "jak zdrowo ćpać", czyli takie FAQ kazdej substancji, np. dopsy mozesz brać raz na x czasu itp.
http://pl.youtube.com/watch?v=KepMuZMiCr8
  • 21 / / 0
Halik pisze:
90% ludzi to kretyni.
taa... a reszta siedzi na tym forum.

Wkurwia mnie takie pokazywanie ćpających ludzi na np. youtube. Zwłaszcza że ćpają rzeczy które jeszcze są legalne. Pewnie niedlugu przyjdzie się pożegnać z takimi "rarytasami" jak salvia.

Przez pajaca jednego z drugim krzywo na mnie patrzą jak tchiocodin czy acodin kupuje jak mnie kaszel męczy.
Ostatnio zmieniony 08 maja 2008 przez PolskieKrowyChcąLegalnejTrawki, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik PolskieKrowyChcąLegalnejTrawki nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 19 / / 0
Nieprzeczytany post autor: elmer »
o czym wy pierdolicie?

elita narkomanów się znalazła

chuj z edukacją!
Uwaga! Użytkownik elmer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 762 / 35 / 0
know your body
know your mind
know your substance
know your source
„Na ulicy przed domem leżał kot z białym kołnierzykiem, ni to grzejąc się w słońcu, ni to raczej jednak nie żyjąc, wnosząc z faktu, że nie było słońca ani żadnych innych przyczyn, by leżeć wśród pędzących samochodów.”
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar

Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów

Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie

Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.

Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"

Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.