http://www.youtube.com/results?search_q ... arch_type=
i DXM
http://www.youtube.com/results?search_q ... arch_type=
Rozumiem że to chęć odkrycia czegoś nowego czy czasami popisania się przed rówieśnikami, skłania ludzi do takich prób. Pewnie w większości przypadków kończy się to najgorzej badtripem, ale wiecie przecież jak one potrafią być straszne i jak bardzo potrafią wpłynąć na naszą psychikę.
Jedno powiem. EDUKACJA. Bez niej jestem nawet za penalizacją nawet marihuany, o alkoholu i innych narkotykach nie wspominając.
A co wy myślicie po obejrzeniu kilku tych filmików?
"Masz coś konstruktywnego do powiedzenie to to k***a powiedz, jeśli nie to milcz jak na milczeniu wiec"
kret ludojad pisze: Coraz więcej ludzi ‘wkłada’ do swojego ciała substancje o której nie ma pojęcia.
HAHAHAHA HAHAHA
http://www.youtube.com/watch?v=w58saMKuqDc
Przez takich, którzy palą salvię "bo ich nieźle wygnie", może kiedyś się bedziemy musieli pozegnać z tą roślinką.
Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
kret ludojad pisze:
Rozumiem że to chęć odkrycia czegoś nowego czy czasami popisania się przed rówieśnikami, skłania ludzi do takich prób.
</3
Moja obecność to tylko migotanie.
Halik pisze: 90% ludzi to kretyni.
Wkurwia mnie takie pokazywanie ćpających ludzi na np. youtube. Zwłaszcza że ćpają rzeczy które jeszcze są legalne. Pewnie niedlugu przyjdzie się pożegnać z takimi "rarytasami" jak salvia.
Przez pajaca jednego z drugim krzywo na mnie patrzą jak tchiocodin czy acodin kupuje jak mnie kaszel męczy.
elita narkomanów się znalazła
chuj z edukacją!
know your mind
know your substance
know your source
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Narkotyki z dostawą. „Kryształy" i skręty w przesyłce tak jak legalny towar
Zamówienie przez internet, odbiór w automacie paczkowym lub u kuriera – przestępcy przestawiają się na nowy kanał dystrybucji narkotyków – wykorzystują przesyłki pocztowe. Już ponad 86 ton narkotyków – jak pisała „Rz” – trzykrotnie więcej niż w całym ubiegłym roku, skonfiskowało od początku 2026 r. policyjne CBŚP. To „wierzchołek góry lodowej”, bo na rynek może trafiać nawet kilkakrotnie więcej. Dilerzy kamuflują drogę do odbiorcy – narkotyki docierają w przesyłkach, tak jak tysiące legalnych towarów
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Marihuana "podbija" US Open. Tenisistka nie wytrzymała: "Nie mogę oddychać"
Ruszył US Open, a więc ostatni turniej wielkoszlemowy w tym sezonie. Jak co roku w Nowym Jorku, powraca temat różnych zapachów, które pojawiają się nad kortami położonymi obok Corona Park. Niemiecka tenisistka Tamara Korpatsch mówi wprost, że czuła marihuanę. - Nie mogę oddychać i nie mogę zaczerpnąć powietrza - tłumaczyła Korpatsch.