Dział służący dyskusji nt. spraw, gdzie postawiony został zarzut z art. 53, 54, 61, 63, 65, 66 Ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii.
ODPOWIEDZ
  • 5 / 1 / 0
Siema, chciał bym spytac ile mogli by mi wjebć gdyby mnie przyłapali na uprawie 5 roślinek na polu. Jestem niekarany jak by co. I jak sie tłumaczyc w przypadku nakrycia mnie na spocie? Bo jak sie tłumaczyc gdy złapią nas na posiadaniu to juz kazdy wie, ale jak sie tłumaczyc z uprawy? Mówic że nie nasza, że nie wiedzieliśmy co to jest?
Ostatnio zmieniony 24 marca 2008 przez D.Tox, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 4 / / 0
zdziwienie, nic o tym nie wiesz.. jakie rosliny?? od poczatku do konca musisz trzymac ta sama wersje, za 5 roslin mysle ze moze byc jakis rok w zawiasach nie dluzej
Uwaga! Użytkownik SPEEDy Gonzales nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 196 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: zrytyberet »
Jęsli były by nie duże jeszcze z niepełnym kwiatostanem to grzywna lub zawiasy:)
Uwaga! Użytkownik zrytyberet nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 755 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: rysiekzklanu »
jak bedzesz mial ze soba lopatke, preparat antyslimakowy, antyplesniowy i 15 litrow wody, to raczej nie wmowisz smutnym panom, ze wlasnie szedles na dzialke sadzic brukiew i idac sie odlac w krzaki akurat trafiles tam, gdzie cie zlapali ;)
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 164 / 1 / 0
Jest jeden sposób jeśli niechcesz dać się złapać pewny w 99%. Chodzić na spota TYLKO w nocy, po pierwsze psy napewno nie będą się zasadzać na kogoś kto ma nawet te kilkanaście krzaków po nocach. Po drugie nawet jakby to masz szanse spierdolić.

Jest jedno ale ... jeszcze z kimś to bym mógł łazić po lesie w nocy ale sam to za huja wacława nawet jakby dzięki temu miałyby mi urosnąć 5-cio metrowe krzaki.

A jak ktoś chce spróbować, polecam przed wyjściem obejrzeć blair which project. Zapewnione pozytywne wrażenia podczas podróży.

[pozdo]
A gdy już byłem duży postanowiłem mury burzyć
Zmienić prawo aby móc sobie zakurzyć
Do walki z wiatrakami ruszyć- tak możesz mówić
Ale miałem granat w ręku i odwagę by go rzucić...
  • 1238 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
Można też sobie sprawić noktowizor :-D
לאכול חומצה!
  • 1736 / 18 / 0
można opowiadać wiele historyjek, ale każda będzie co najmniej dziwna i nieprawdopodobna.
Zależy to też od tego gdzie jest nasz spot.
Najlepiej to się nie przyznawać do ogródka i nic więcej nie gadać. Załatwić sobie adwokata i z nim złożyć zeznania.

Chodzenie w nocy na miejscówe też nie jest takim zajebistym pomysłem. W nocy (a tym bardziej w kniejach) musisz używać latarki co przyciąga dosyć mocno uwagę u to z daleka. Jak się panowie na nas będą czaić to i w nocy i w dzień, a o wiele wiele łatwiej wytłumaczysz się ze swojej wycieczki jeśli odbędzie się ona w dzień.
Plus jest taki jak mówił WDR, że można spierdolić. Ze spierdalaniem różnie bywa, zależy to od tego gdzie mamy spota.
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 907 / 8 / 0
Tak źle i tak niedobrze, czy nie wydaje sie Wam podejżany koleś który niesie łopate, a pod pachą niesie worek ze ziemią na jakimś odludziu? I nawed gdyby ktoś nie wiedział jak wyglądają konopie to nie wydawało by sie mu dziwne, że jest gdzieś świeżo przekopana ziemia? Myśle, ze lepiej by było gdyby był legal :-p
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. Marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 1736 / 18 / 0
Pan Prezes pisze:
Tak źle i tak niedobrze, czy nie wydaje sie Wam podejżany koleś który niesie łopate, a pod pachą niesie worek ze ziemią na jakimś odludziu?
co ty pierdolisz...
Jak ktoś idzie z łopatą i niesie worek z ziemią to policja co najwyżej może pomóc ponieść.
Jak niesiesz worek z ziemią i łopatę to raczej jeszcze ci nic nie rośnie...

chyba dla jaj sobie napisałeś tego posta...
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 116 / 2 / 0
... jak idziesz w nocy z latarka i ktos cie nakryje z zabawkami (konewka, odslimaczacz, łopata i inne) to mowisz ze widziales kogos jak sie tu kreci i chciales sprawdzic kto bo moze to zlodziej sie kreci przychodzisz pa3sz a tu krzaki i fanty do uprawy ale rzezimieszka nie ma i z ryjem na policje (tajnaki pewnie) a co Wy tutaj robicie czy to aby nie wasza uprawa?? :argue: dzwonie na was na policje %-D Tylko to musi byc niedaleko waszej chatki pola itd.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.