I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Oddam ręce za dobre grzyby!!!!
Grzyby oddajcie moje ręce!!!
Psylocybinowa podróż z za szyby!!
JA i ja jako dwa odmienne stany!
Metoprololum 50mg, Ramiprilum 10mg, Valium 5mg, Mg 300mg /dobe
PrezesSkt pisze: Przyłanczam sie do pytanie . Koleś którego praktycznie nie znam jednynie z widenia strzelił na psach że jeżdzilem z nim po temat i gdzie mam się udac i co zrobić żeby prawnie poniósł kosekwencje?
squra zmartwię cię, ale nie ma takiej liczby. To sąd decyduje czy daje wiarę świadkom patrząc na okoliczności sprawy. Może być jeden, ale np policja gromadziła przez pewnien czas dowody i sąd godzi się na areszt. Nieraz świadków jest sporo, ale sąd uważa iż podejrzany nie będzie mataczył, albo nie będzie się uchylał od toczącego się postępowania i dostanie dozór policyjny. Ile lat ma brat ? (patrz też na praktykę w twoim mieście to powie ci najwięcej). Pomaga oskarżonemu mówić bardzo dużo(sypać), albo nie mówić nic. Teksty w stylu sprzedawałem, ale nie powiem od kogo brałem to no sam wiesz....
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
-czy toczy sie juz przeciwko niemu sledztwo (a nigdy nie wiadomo, czy operacyjni juz sie nie czaja)
-jakim materialem dysponuja sledczy
-jakie sa szanse ze zatrzymany po zastosowaniu dozoru bedzie utrudnial sledztwo
-czy jest mozliwe ze bedzie mozna zebrac mocniejsze dowody
-czy stwarza duze zagrozenie dla osob 3
no i : obfitosc zeznan zatrzymanego, chęc współpracy, wazne informacje podane przez zatrzymanego i mozliwosc wykorzystania go operacyjnie ("dobrowolnie", badz dobrowolnie, wszak zmusić przeciez cie "nie moga")
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".