nowy sezon, nowe problemy. planuje swoj drugi outdoor, ale tym razem na polskiej ziemi i pojawily sie pierwsze pytania. podstawa, czyli jakie nasiona dla poczatkujacych... co przyniesie niezlego kopa i malo skomplikowana uprawe?
poki co: G13 x White Widow - Mr Nice Seedbank, ale obawiam sie ze to jest diabelnie trudne w uprawie :'(
Jakies propozycje?
Rozwaze ta jak i inne opcje, ale poki co chcialbym sie dowiedzec jak jest z Mr Nice i trudnoscia w uprawie ; )
ZDECYDOWANIE ODRADZAM NA OUTA!!
a jeśli chcesz coś na prawde dobrego co daje rade dojść u nas to kup SANTA MARIA f7 z cannabis.fr.pl
moc jest na najwyższym poziomie a i plon Cię nie zawiedzie :)
Sensi-sweet pisze: krzyzowka ww i g13 nie ma nawet najmniejszych szans żeby doszła pod naszym słoneczkiem. Moim zdaniem nawet nie zacznie dobrze kwitnąć zanim przyjdą mrozy. Czysta WW bardzo bardzo rzadko daje sobie rade na outdoor a na dodatek g13 to odmiana typowo indoor - potrzebuje kilkunastu tygodni kwitnienia. Natomiast w polsce dochodzą rośliny które kwitną 6 do 8 tygoni - maximum 9. Powyżej tej granicy masz nikłe szanse żeby coś Ci doszło.
ZDECYDOWANIE ODRADZAM NA OUTA!!
a jeśli chcesz coś na prawde dobrego co daje rade dojść u nas to kup SANTA MARIA f7 z cannabis.fr.pl
moc jest na najwyższym poziomie a i plon Cię nie zawiedzie :)
Oddam ręce za dobre grzyby!!!!
Grzyby oddajcie moje ręce!!!
Psylocybinowa podróż z za szyby!!
JA i ja jako dwa odmienne stany!
Metoprololum 50mg, Ramiprilum 10mg, Valium 5mg, Mg 300mg /dobe
Jezeli chodzi o odmiany, to porozgladałbym sie za passionem jak pisal wczesniej Salvik. Nie bawilem sie ta odmiana ale sugeruje sie fotorelacjami juniora (2 ostatnie alta z rzedu passiony wrzucal na spota). Natomiast proste w uprawie sa tez ppp, dlugo kwitna a ilosc plonow jest ogromna. To wiem z autopsji. Polecam wysadzic odmiane dochodzaca nieco wczesniej i druga dochodzaca pozniej. Zapewni to szybkie i duze plony.
Pozdrawiam
havk!
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).