najsilniejsza? najsłabsza? sprawdź! ogólna charakterystyka odmian
ODPOWIEDZ
  • 121 / 1 / 0
havk!

nowy sezon, nowe problemy. planuje swoj drugi outdoor, ale tym razem na polskiej ziemi i pojawily sie pierwsze pytania. podstawa, czyli jakie nasiona dla poczatkujacych... co przyniesie niezlego kopa i malo skomplikowana uprawe?

poki co: G13 x White Widow - Mr Nice Seedbank, ale obawiam sie ze to jest diabelnie trudne w uprawie :'(

Jakies propozycje?
...i ty zostaniesz indianinem!
  • 995 / 98 / 0
Nieprzeczytany post autor: DeWitteEngel »
Ja bym Ci polecił Top44 z Nirvany, łatwy w uprawie, dosc fajny plon, moc zadowalajaca. ( musialem szybko sciac i nie bylo tego zbyt wiele, ale gdyby zostawił, to 50g suchych topow to minimum jakie bym zebral z krzaka )
[H]R Crew
  • 121 / 1 / 0
Top44 sadzilem w poprzednim roku, ale... ale... ale te jebane kroliki mi wpiepszyly wszystkie!!!!! :'( :'( :'(

Rozwaze ta jak i inne opcje, ale poki co chcialbym sie dowiedzec jak jest z Mr Nice i trudnoscia w uprawie ; )
  • 32 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Salvik »
A może Passion#1? Mocny, dostosowany do polskiego klimatu i latwy w uprawie.
  • 17 / / 0
krzyzowka ww i g13 nie ma nawet najmniejszych szans żeby doszła pod naszym słoneczkiem. Moim zdaniem nawet nie zacznie dobrze kwitnąć zanim przyjdą mrozy. Czysta WW bardzo bardzo rzadko daje sobie rade na outdoor a na dodatek g13 to odmiana typowo indoor - potrzebuje kilkunastu tygodni kwitnienia. Natomiast w polsce dochodzą rośliny które kwitną 6 do 8 tygoni - maximum 9. Powyżej tej granicy masz nikłe szanse żeby coś Ci doszło.

ZDECYDOWANIE ODRADZAM NA OUTA!!

a jeśli chcesz coś na prawde dobrego co daje rade dojść u nas to kup SANTA MARIA f7 z cannabis.fr.pl
moc jest na najwyższym poziomie a i plon Cię nie zawiedzie :)
  • 522 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: PrezesSkt »
Sensi-sweet pisze:
krzyzowka ww i g13 nie ma nawet najmniejszych szans żeby doszła pod naszym słoneczkiem. Moim zdaniem nawet nie zacznie dobrze kwitnąć zanim przyjdą mrozy. Czysta WW bardzo bardzo rzadko daje sobie rade na outdoor a na dodatek g13 to odmiana typowo indoor - potrzebuje kilkunastu tygodni kwitnienia. Natomiast w polsce dochodzą rośliny które kwitną 6 do 8 tygoni - maximum 9. Powyżej tej granicy masz nikłe szanse żeby coś Ci doszło.

ZDECYDOWANIE ODRADZAM NA OUTA!!

a jeśli chcesz coś na prawde dobrego co daje rade dojść u nas to kup SANTA MARIA f7 z cannabis.fr.pl
moc jest na najwyższym poziomie a i plon Cię nie zawiedzie :)
A powiedz mi jaki czas kwitnienia ma ww jest to przeważającym stopniu indika więc czas kwitnienia to 8-9 tygodni więc wystarczy znaleść odpowiednie miejsce na oucie gdzie jest bardzo wysoka wilgotność powietrza w lecie .
Oddam GRZYBY w dobre ręce!!!!! (W następnym sezonie)
Oddam ręce za dobre grzyby!!!!
Grzyby oddajcie moje ręce!!!
Psylocybinowa podróż z za szyby!!
JA i ja jako dwa odmienne stany!
Metoprololum 50mg, Ramiprilum 10mg, Valium 5mg, Mg 300mg /dobe
  • 17 / / 0
a co ma do tego wilgotność powietrza w lecie??
  • 375 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: obin »
chyba mam za wielka banie aby zrozumiec co z tym latem i wilgotnoscia?
Uwaga! Użytkownik obin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 64 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Poziomek »
Siema, widze, ze wszyscy tutaj na bani siedza :D Miło mi to widzec :)
Jezeli chodzi o odmiany, to porozgladałbym sie za passionem jak pisal wczesniej Salvik. Nie bawilem sie ta odmiana ale sugeruje sie fotorelacjami juniora (2 ostatnie alta z rzedu passiony wrzucal na spota). Natomiast proste w uprawie sa tez ppp, dlugo kwitna a ilosc plonow jest ogromna. To wiem z autopsji. Polecam wysadzic odmiane dochodzaca nieco wczesniej i druga dochodzaca pozniej. Zapewni to szybkie i duze plony.
Pozdrawiam
  • 121 / 1 / 0
hmm... dziękuje za pomoc, ale juz zamowilem 20 sztuk Passion #1 z cannabis.fr.pl. Mam nadzieje, ze bedzie dobrze. Wybralem regular z tego wzgledu, ze szkoda mi kasy na femi... kumpel szuka 3 miejscowek (mnie nadal nie ma w PL, bede dojezdzal i dogladal :-D ), mama wsadzi w glebe juz niedlugo (kobieta zna sie na tym najlepiej, a z jej doswiadczeniem ogrodniczym wiem, ze nic zlego sie nie stanie :-D ). Oby miejscowki byly bezpieczne!

havk!
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).