od razu na wstępie, nie znalazłem wątku na ten temat dlatego zakładam nowy, jak gdzieś już jest to sorry.
A więc właśnie wróciłem z "debaty" na temat racjonalnego prawa narkotykowego. Pierwsza rzecz o której muszę wspomnieć na samym początku: błagam, nie zapraszajcie już tego debila Janusz Korwin-Mikke... Ja wiem, że jedyny polityk który jest za, ale jego poglądy, argumenty itd są po prostu żałosne i jego pierdo*** nie dało się słuchać. Gadał w ogóle nie na temat, a jak już na temat to nawet śmiać mi się nie chciało. Teraz do pana Artura- szanuje Cię
za wszystko co robisz, mówiłeś o rzeczach ciekawych i ogólnie było ok. Jeden problem- po pracuj coś ogólnie nad głosem bo mówisz jak ostro przejarany gość i brakuje trochę dynamizmu w tym co mówisz- po prostu przynudzasz. Trochę głośniej, szybciej i myślę, że swoimi poglądami mógłbyś przekonać o wiele więcej ludzi. Widać to było szczególnie gdy chciałeś pokazać drugą prezentacje i widać było, że ludzie śmieją się z Ciebie. Może nie jaraj tyle, hehe :). Kolejna sprawa- w środku debaty wyszedłeś dawać jakieś wywiady i byliśmy skazani na tego UPRowca. Z tego co wiem wiele ludzi miało do Ciebie pytania i mógłbyś coś ciekawego powiedzieć. Super że udało się namówić Zygadła z Monaru- gościu mówił naprawdę konkretnie jednak wielkie szkoda że tak szybko się zwinął bo też z tego co słyszałem wiele osób miało do niego pytania. Szkoda że nie było Profesor Jerzy Vetulani a może i był ? No i następnym razem na taki temat przydałby się jakiś były policyjny VIP który też mógłby powiedzieć coś ciekawego. Tak czy siak dobrze, że takie debaty się odbywają bo każda kolejna to kolejny krok do normalności. Oby tak dalej !
Pozdrawiam i nigdy więcej Korwin-Mikke, hehe :)
x = x
tylko zastanawiam się czy w temacie posta nie powinno być efektywna a nie efektowna ;)
a tak BTW to odpierdol sie od Korwina jak go nie rozumiesz to twój problem
pozdro
:bongo: :psycho: :liść:
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Aptekarka sprzedawała we Wrocławiu leki na kilogramy. W taki sposób produkowano z nich narkotyki
Emerytowana farmaceutka przez 5 lat sprzedawała we Wrocławiu i dwóch innych miejscowościach leki na zapalenie błony śluzowej nosa producentom narkotyków. Ze sprzedanych w nadmiarze tabletek można było pozyskać ponad... 216 kilogramów pseudoefedryny – substancji, z której wytwarza się metamfetaminę.
Wielkie wieści dla inwestorów w konopie! Czy legalizacja w USA jest nieuchronna?
W szybko rozwijającym się świecie konopi liderzy przemysłu kanadyjskiego odczuwają ból niespełnionych oczekiwań. Cztery lata po tym, jak Kanada przyjęła legalizację rekreacyjnej marihuany, firmy takie jak Tilray Brands zmieniają strategie w obliczu zmieniających się fortun.
Olejek babci pod lupą. Policja sprawdza, czym w Wigilię zatruła się 14-osobowa rodzina
Podlascy policjanci sprawdzają, czy 14-osobowa rodzina, która w Wigilię trafiła do szpitala, mogła zatruć się olejkiem z konopi. We wtorek służby ratunkowe zostały wezwane do jednej z wsi w powiecie zambrowskim (Podlaskie). W organizmach członków 14-osobowej rodziny wykryto narkotyki.