Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Tak na prawde to nie wiem co zrobić. Wczoraj w sylwestra moja siostra prawdopodobnie dostała drina z dodatkiemi chce sprawdzić czy tak było. Chce żeby kolesiowi który to zrobił było conajmniej smutno.Niestety nie mam takiej pewności ,że w ogóle to zrobił bo nie było mnie przy tym. Wiem o wszystkim z opowieści małolata ,ale sprawa wydaje się dość jasna. Impreza trwała w najlepsze siostrzyczka oszczędzała płyn %.Noi nic się specjalnego nie dzialo dopuki nie przyszedł nieproszony gość. No ale znali go dobrze to siedział z nimi. Później 2 kumpli(najstarszych) poszlo najebać takiego kolesia .Wydaje mi się że wtedy ten zjeb poczuł się swobodniej i znalazł okazje żeby jej to podać.Wrócili po 20min i zastali ją razem z nim w osobnym pokoju z dala od wszystkich. Była pół przytomna majaczyła nie poznawała ludzi wpadała w histerie beczała.Za tym ,że jej coś podał jeszcze przemawia fakt ,że jak kumpel go wyjebal z domu(jeszcze go o nic nie podejrzewał nawet nie wiem za co dokładnie) to potem dzwonił co pół godziny i pytał się nerwowo co z nią jakby nie wiedział ,że aż tak na nią podziała ten syf.Noi kieruje do was pytanie co to mogło być?Wiadomo że to mogło być wszystko . Musze zrobić jej test ,ale na pewno nie polece do szpitala z nią bo jest niepełnoletnia i zawiadomili by starszych.Żałuje że tam nie byłem.A tak w ogóle to ona nie wie co planuje ,jeszcze nie wie.Powiedzcie czy to dobry pomysł z narkotestem.Z góry dziękuje
  • 755 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: rysiekzklanu »
stuprocentowa pewnosc da kopanie koleszki do chwili az sam wszystko opowie.
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 803 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: yam'teoretyk »
Działanie może wskazywać na wiele substancji.
Kwasa wrzucić do napoju? Objawy mogą wskazywać. Ktos to przerabiał z alko? Z drugiej strony papier w cieczy dobrze nie wyglądałby.
Cicho obstawiam GHB.

Tyle tylko, że te substancje z tego co wiem są do wykrycia do 12h po zażyciu. Szybko ulatniaja się z organizmu.

Tester kupisz w aptece.
Tutaj masz zbiór tematów o narkotestach: http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=13244
Ostatnio zmieniony 01 stycznia 2008 przez yam'teoretyk, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 432 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: c0deine »
Teraz ciężko zdobyć pigułę gwałtu. Tzn. GHB.

Tzn. da się to zrobić ale łatwiej kupić np. Klony.

Ja proponuję zrobić jej test na BENZODIAZEPINY. Dostaniesz w aptece taki za 10zł. Jak wyjdzie pozytyw to gościowi kosę pod żebro.
Uwaga! Użytkownik c0deine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 0 / / 0
Nieprzeczytany post autor: DaFFFt »
No rysiek myśle ,że polamał bym mu morde od razu gdyby nie ten 5 kilowy gips na nodze.Z tego co zauważyłem siostrze osłabł dość mocno apetyt. Musiało ją groobo zmixować.Czy to prawda że do 12 godzin można wykryć?Bo jak tak to już po ptokach;/ Jutro pogadam z siostrą musi mi szczegółowo opowiedzieć o wszystkim.
  • 169 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Shi »
Czy to prawda że do 12 godzin można wykryć?Bo jak tak to już po ptokach;/
Zalezy jaka substancje. Ja bym stawial, ze wrzucil jej cos latwo dostepnego, pixa pewnie, a dziewczyna sie zeschizowala bo nie wiedziala co sie z nia dzieje... .
Ogien, kurwa, ogien!
  • 0 / / 0
Nieprzeczytany post autor: DaFFFt »
Shizy były raczej nie zależne od niej.Pixa by jej dała kopa a ona mega osłabła i nie wiedziała co się dzieje.Zresztą narkotykowy laik jestem.Zrobie jej ten test na BENZODIAZEPINY i się zobaczy co dalej.
  • 803 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: yam'teoretyk »
DaFFFt pisze:
Shizy były raczej nie zależne od niej.Pixa by jej dała kopa a ona mega osłabła i nie wiedziała co się dzieje.Zresztą narkotykowy laik jestem.Zrobie jej ten test na BENZODIAZEPINY i się zobaczy co dalej.
tak do tematu schizowania...
Kiedys dla żartu na imprezie dosypali fety dziewczynie, nie wykazywała typowych objawów spozycia po. Położyła się i płakała, nie widziała co z nią jest(tak mówiła), chciała do szpitala, bo jej "głowę rozsadzało"
Ostatnio zmieniony 02 stycznia 2008 przez yam'teoretyk, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
na 90% były to jakieś benzodiazepiny
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 913 / 38 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kazik »
DaFFFt pisze:
Noi kieruje do was pytanie co to mogło być?
W tych celach tradycyjnie stosuje się rohypnol (benzo) albo GHB/GBL. Może też jakaś inna benzodiazepina, barbituran albo po prostu piguła. Może warto bardziej się postarać niż test aptekowy? Badanie krwi?
DaFFFt pisze:
Wiadomo że to mogło być wszystko .
Albo odpowiadasz, albo pytasz.
Your circuit's dead, there's something wrong, can you hear me, major Tom?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...