- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Sylwester zbliża się wielkimi krokami a ja postanowiłem, że w tym roku musi być wyjątkowy :). Zaplanowałem sobie miks widoczny w temacie, ale prosiłbym o pomoc w dobraniu odpowiednich proporcji. Miałem już przygody zarówno z kodeiną, jak i tramadolem osobno, lecz było to dawno temu (ponad pół roku), więc nie sądzę, aby jakakolwiek tolerancja pozostała. Chciałbym się też dowiedzieć, czy taki miks jest w ogóle bezpieczny. Oczywiście chodzi mi o względne bezpieczeństwo, bo narkotyki z definicji są niebezpieczne :). Widziałem na forum wątki o kodeinie wzmacnianej hydroksyzyną, ale nie spotkałem się jeszcze z przypadkiem, gdy ktoś dorzucał do tego tramadol. Kodeinę planuję wyekstrahować z Antidolu, tramadol mam w buteleczce poltramu a hydroksyzynę w syropie (?) o nazwie Hydroxizinum, ważę ok. 65 kg. Efekt, jaki chciałbym uzyskać, to ujebanie, ale takie, abym mógł w miarę normalnie funkcjonować i chodzić :). Także, dobrzy ludzie! Pomóżcie! :P
godzinę później 450mg kodeiny
enjoy ;-)
Ps.
Na przyszłość poczytaj trochę, bo już to było i umieszczaj wątki w odpowiednich działach -> ten do mixów
Recoba pisze: Na przyszłość poczytaj trochę, bo już to było i umieszczaj wątki w odpowiednich działach -> ten do mixów
Co do dawki, to 400 ml tramadolu, czy kodeiny, to dla mnie kosmos nawet osobno :). Dotychczas brałem nie więcej niż 250 i było mi całkiem przyjemnie. Czy jak zarzucę kodeinę i tramadol, to efekt będzie synergiczny? Czy może te dwie fazy będą trwały niejako osobno?
walnij 250-300 kody i tyle samo tramca do tegi i starczy.. po co ci hydroksyzyna, co tu wzmacniac jak dzialac bedzie gitowo
Za to zajebiście działa z kodą.
Ja to proponuję:
Pierw jakaś benzodiazepinka np. diazepam, potem tramadol a 2h później kodeina.
Najlepszy kombos jaki stosowałem tzn. jeden z lepszych póki nie spróbowałem XTC + heroina.
Pzdr.
Zalazar pisze: Zapewne chodzi Pani
pozdrawiam i miłej zabawy sylwestrowej.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.