Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 199 / 2 / 0
,,Słyszycie go w filmach, w piosenkach, a nawet na ulicach Nowego Jorku - slang w języku angielskim. To "dżungla" wyrażeń, którą odkryjemy dla Was w tym programie. Każdy odcinek poświęcony jest jakiemuś słowu za którym stoi cały świat zwrotów i idiomów. Dzisiaj porozmawiamy trochę o narkotykach. Let's watch the video!" - http://tvnlingua.onet.pl/1448884,odcinek.html ..
Archiwalne nagranie dostępne tylko od 22 do 6.00 .
Co o tym sądzicie?
Załadował wam się wogulę ten filmik? bo mi z wielkimi problemami.Pozdro.
Ostatnio zmieniony 27 listopada 2007 przez Xavi, łącznie zmieniany 1 raz.
To zła substancja rodem z piekła, Bardzo łatwo uzależnisz się, Klaruje mi specjalistka wściekła .Lecz musi po tej samej bieżni biec, Facet, pieniądz, poczucie bezpieczeństwa, Które z tych pojęć pani ćpa?
  • 440 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zielone Karty »
Liroy to stary grzejnik i crackers
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
  • 10 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: BrygadaRR »
chuj w dupe takim chujowym programom, nie bede rozwijal bo jestem najarany.
Jakie to uczucie gdy zawodzi człowiek.. ?
  • 907 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Prezes »
no kórwa po co nowy wątek?!
czabyło to dać do http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=11122,8
albo byś mógł najpierw poczytać bo wczoraj już dałem do tego link http://talk.hyperreal.info/viewtopic.ph ... 93#p285093
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 199 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Xavi »
No tak się składa , że trudno przeczytać wszystkie tematy i wątki .
To zła substancja rodem z piekła, Bardzo łatwo uzależnisz się, Klaruje mi specjalistka wściekła .Lecz musi po tej samej bieżni biec, Facet, pieniądz, poczucie bezpieczeństwa, Które z tych pojęć pani ćpa?
  • 907 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pan Prezes »
Dziś o 21:55 na jedynce (jeżeli dobrze mnie pionformowano) o trawce będzie.
I kórwa chuj Cie obchodzi, że robie błędy ortograficzne!

Legalizować? Tak, ale pod pewnymi obostrzeniami. marihuana nie powinna być dostępna jak bułki i mleko, raczej tak jak alkohol – w specjalnie do tego przeznaczonych miejscach, sklepikach. Dlaczego? Przede wszystkim po to, żeby zlikwidować czarny rynek i utrudnić dostęp nieletnim. Poza tym zarobi na tym budżet państwa. No i jest to szlachetna roślina, z której można robić papier, materiały, nawet ocieplać nią domy. Przecież to absurdalne, żeby zabraniać rosnąć roślinie.
  • 199 / 2 / 0
[quote="Pan Prezes"]
Dziś o 21]

Wtedy jest Misja Specjalna ..Znając tvp1 to pewno znów jakieś głupoty o trawie będą gadać .Ale oglądnę z ciekawości .

PS.Żeby nie było , że temat do dupy zmieniłem nazwę . Tu wrzucamy filmiki o dragach , lub informujemy się o programach bądź filmikach w tv. Coś podobnego do tematu ,,artykuły o dragach" .
  • 199 / 2 / 0
Autopsja narkomanki - Film dokumentalny pokazujący przerażającą autopsje narkomanki . Mocne , momentami obrzydliwe z tego powodu nie dopuszczone do emisji w tvp .

pojemność : 100mb
link: http://rapidshare.com/files/4577234/Aut ... peb.pl.rar
hasło : www.peb.pl
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
czytajac autopsja, skojarzylo mi sie ze 'spowiedzia' wyobrazalem sobie ze jakas narkomanka opowiada o swoim chujowym zyciu. a tu prosze, reka, noga, mozg na scianie, autopsja z medycznego punktu widzenia.
  • 802 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
jak brzmi haslo?
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
ODPOWIEDZ
Newsy
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.

Więzienie za 0,11% przekroczenia?

Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.