Dział służący dyskusji nt. spraw, gdzie postawiony został zarzut z art. 62, 62b, lub 64 Ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii.
ODPOWIEDZ
  • 46 / 1 / 0
Mam pytanie. Wczoraj znalezli przy mnie 0,2g weedu, pomieszanego z tytoniem. Ganji bylo 1/10 wszystkiego, albo mniej. W zwiazku z tym jak myslicie jakie moze byc dalsze postepowanie? Czy sa szanse zeby sprawa zostala umorzona? Jeszcze jedno. Wezwali rodzicow we wtorek na komisariat. Moga ich o cos pytac?
Uwaga! Użytkownik Astral nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 38 / / 0
Nieprzeczytany post autor: bun bwoy »
mój kolega za 0,2 g dostał 100 h prac społecznych bo jest studentem. drugi, który pracuje 1000 zł grzywny
Get up and fight for your rights my brothers
Get up and fight for your rights my sisters
  • 85 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: paszcza420 »
normalnie sciagasz po 40 bombićek, a teraz mieszasz 0,2g z tytoniem? czyżby jakiś deficyt na ośce?
Here is something you can't understand
how he could just make the law to bend
Fucking fascist and retarded slut of his
don't let them tell you to do that or this

Cripples rule everything around me
C.R.E.A.M, that's not my place to be
  • 62 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: love997 »
Jak dla mnie to umorzenie na bank.
Ja niekarany dostałem za 0.6 umorzenie z grzywną 300zł i 150 zł koszty sprawy i zakaz brania narkotyków przez 2 lata.
Uwaga! Użytkownik love997 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: asdMan »
Zakaz brania narkotyków przez 2 lata. Śmieszne to brzmi ;)
  • 134 / / 0
Nieprzeczytany post autor: lechu91 »
adasdad
Ostatnio zmieniony 12 stycznia 2009 przez lechu91, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2876 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
to jest chyba taki zonk w prawie : nie ma zakazu bycia pod wpływem, ale nie masz prawa posiadać.
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 46 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Astral »
paszcza420 pisze:
normalnie sciagasz po 40 bombićek, a teraz mieszasz 0,2g z tytoniem? czyżby jakiś deficyt na ośce?
Wysypalo mi sie kiedys tam, w takiej torebce na pas. Nie mialem nawet pojecia o tym, ze cokolwiek mam przy sobie.
Uwaga! Użytkownik Astral nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 28 / / 0
Nieprzeczytany post autor: BUTCH »
NO,to niezły pech... :-/ A co oni cie za wygląd przetrzepali? Pewnie za dredy?
Uwaga! Użytkownik BUTCH nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
jeśli to prawda co mówisz to JESTEŚ IDIOTĄ JEŚLI PRZYZNAŁEŚ SIĘ ŻE TO TWOJE.
najlepiej byś wyszedł gdybyś był cwany do niczego się nie przyznawał i udawał, że nie wiadomo skąd to się wzieło u ciebie w plecaku.

nigdzie nie było twoich odcisków palców, a przecież każdy mógł Ci na ulicy to niepostrzeżenie wsypać.
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
ODPOWIEDZ
Newsy
Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.