Dział służący omawianiu marszy, petycji i innych form aktywności obywatelskiej.
ODPOWIEDZ
  • 114 / / 0
alergia a konopia? gdzies o tym czytales podaj link
Ostatnio zmieniony 26 grudnia 2007 przez Benedykt de Spinoza, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik Benedykt de Spinoza nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 86 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: k00n »
Dopiero teraz dowiedziałeś się że MJ jest lekiem na wszystko? xP
Na mnie również ganja działa jak lekarstwo, przykład chociażby z wczorajszego dnia: Zakwasy w nogach, ból środkowego palca (złamany). Po spaleniu 3 szkieł: brak zakwasów, brak bólu palca i na dodatek humor mi sie baaaardzo poprawił ^^
Uwaga! Użytkownik k00n nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 50 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
a zuważyliście, że MJ może być lekarstwem na zbyt szybkie kończenie seksu. Tzn nie zauwazyłem tego po sobie, ale koledzy tak mówią :-p
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 62 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: love997 »
@WildMonkey
Święta Prawda ! Ogólnie seks po mj jest znacznie przyjemniejszy, i to nawet nie na płaszczyźnie fizycznej, tylko emocjonalnej.
A, i mj chyba poprawia erekcję (skoro już o męskich problemach mowa %-D ), ale to może być kwestia, że jak na melanżu palisz, to mniej pijesz, a wiadomo jak alko działa na chuja :)
Dead Kennedys- Too drunk to fuck %-D http://www.youtube.com/watch?v=BnRyOpDU ... re=related
Uwaga! Użytkownik love997 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 16 / / 0
Nieprzeczytany post autor: drager »
Co do alergii to prawda że po mj objawy są złagodzone. Mój qmpel jest alergikiem, uczulenie na kurz, gdy byliśmy na wycieczce jeszcze w LO to nasze pokoje były pełne kurzu a on łaził z łzami w oczach i mu się źle oddychało a gdy się zjaraliśmy to mu przechodziło,pytacie dlaczego a więc
1 łzy zanikają bo zmniejsza się ich produkcja( to powoduje przekrwienie oczu)
2 a kaszel znika z powodu rozszerzenia oskrzeli

no dowód cytat z wikipedii: ''Ma ona działanie psychotropowe, w zależności od warunków: uspokajające, lekko euforyzujące i przeciwbólowe; pobudza apetyt, dodatkowo działa rozkurczowo na mięśnie, zmniejsza ciśnienie śródgałkowe i rozszerza oskrzela.''
Uwaga! Użytkownik drager nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 617 / 5 / 1
Nieprzeczytany post autor: fraktal »
O tych oskrzelach też słyszałem, ponoć dobre jest ogarnięcie jakiegoś lajtowego bucha dla astmatyka.
:kawa: & :skret: o n l y
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Aptekarka sprzedawała we Wrocławiu leki na kilogramy. W taki sposób produkowano z nich narkotyki

Emerytowana farmaceutka przez 5 lat sprzedawała we Wrocławiu i dwóch innych miejscowościach leki na zapalenie błony śluzowej nosa producentom narkotyków. Ze sprzedanych w nadmiarze tabletek można było pozyskać ponad... 216 kilogramów pseudoefedryny – substancji, z której wytwarza się metamfetaminę.

Wielkie wieści dla inwestorów w konopie! Czy legalizacja w USA jest nieuchronna?

W szybko rozwijającym się świecie konopi liderzy przemysłu kanadyjskiego odczuwają ból niespełnionych oczekiwań. Cztery lata po tym, jak Kanada przyjęła legalizację rekreacyjnej marihuany, firmy takie jak Tilray Brands zmieniają strategie w obliczu zmieniających się fortun.

Olejek babci pod lupą. Policja sprawdza, czym w Wigilię zatruła się 14-osobowa rodzina

Podlascy policjanci sprawdzają, czy 14-osobowa rodzina, która w Wigilię trafiła do szpitala, mogła zatruć się olejkiem z konopi. We wtorek służby ratunkowe zostały wezwane do jednej z wsi w powiecie zambrowskim (Podlaskie). W organizmach członków 14-osobowej rodziny wykryto narkotyki.