Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
A donośnie maku - jakie są szanse, że urośnie wysiany w miejsce, gdzie już aktualnie rośnie trawa i jakieś inne badyle? Bo bez sensu się narobić i wycinać i przekopywać - raz, że człowiek jak z łopatą idzie to ludzie się dziwnie patrzą, dwa, że roboty dużo. Chyba lepiej już pieprznąć tych nasion 3 razy więcej, i mieć to z głowy?
Hurra, diese Welt geht unter
Oddam ręce za dobre grzyby!!!!
Grzyby oddajcie moje ręce!!!
Psylocybinowa podróż z za szyby!!
JA i ja jako dwa odmienne stany!
Metoprololum 50mg, Ramiprilum 10mg, Valium 5mg, Mg 300mg /dobe
Gleba bezwapienna, dużo miejsca, zaorane pole bez trawy, siać po deszczu, wiosna. Miejsce może być nasłonecznione średnio i wilgoć w fazie wzrostu. Nie no, wszędzie możesz siać, (bylebyniebyło widać). Najwyżej nie wykiełkuje. Ja sadzę między malinami, wg poradnika działkowicza.
Pozdrawiam!
aha, a między kukurydzą wyrośnie? bo tam to już za huja nic nie widać, tylko się boję że go zdominuje, albo że gleba będzie nie taka.
Właściwie to tą trawą (a raczej jej brakiem) trochę zamąciłam – sprawa ma się analogicznie do zboża, owszem ma szansę wyrosnąć, ale zbiory będą mniejsze (możesz próbować jeśli masz dużo nasion). Warto jest jednak wcześniej przygotować taką glebę (przekopać).
Pozdrawiam
WOŁGLE, ten pomysł z kukurykurydzą jest przechujjebany, serio!
Kukurydza rośnie wolniej od maku, to raz. siana jest (chyba) później, to dwa. obczajcie sobie pola kukurydzy teraz. Maczki zara zbierane będą, a kukurydza mała i mało (jeszcze). Next year macie mnie to wytestować i wyatestować.
ichuj
Psylocybina w praktyce klinicznej, nie w badaniu. Dane z Zurychu
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Bezpieczna likwidacja nielegalnych laboratoriów – specjalistyczne CBŚP
Na terenie Centrum Szkolenia Policji w Legionowie, w ośrodku ITCCCL (International Training Center for Combating Clandestine Laboratories) prowadzonym przez CBŚP, policjanci wzięli udział w szkoleniu dotyczącym likwidacji nielegalnych laboratoriów narkotyków syntetycznych z wykorzystaniem zespołów specjalnych CBŚP i kontrterrorystów. Przedsięwzięcie zorganizował Wydział do Zwalczania Zorganizowanej Przestępczości Narkotykowej Centralnego Biura Śledczego Policji.
FDA zorganizowała publiczne wysłuchanie w sprawie terapii psychodelicznych
14 września amerykańska Agencja Żywności i Leków (FDA) przeprowadziła w swojej siedzibie w White Oak w stanie Maryland czterogodzinne wysłuchanie publiczne poświęcone przyszłości terapii psychodelicznych w Stanach Zjednoczonych. Spotkanie trwało od 12:30 do 16:30 czasu wschodniego (18:30–22:30 w Polsce), na miejscu zjawiło się około 300 osób, a transmisję na żywo oglądał kolejny tysiąc widzów.
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce
Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.